• kilkadziesiat umów Autor: ~killer [37.47.13.*]
    pamietacie jak pisałem, że mam ochotę sprzedać i SWISS mnie powstrzymał, podziekowania SWISS dzisiaj sprzedałem 3/4 aktywu Datawalk w dobrej cenie , nie zostałem milionerem ale uczciwie zarobiłem małe pieniądze ale lepszy wróbel w garści niż na dachu, nie wierzę w to zrobił Borysławski czyli zakup kilkuset sztuk po 32 zł oraz w wywiad Wieczyńskiego . Dlaczego pamietam dobrze wywiad Wieczyńskiego luty 2015 też obiecywał kilkadziesiat umów w trzecim kwartale 2015 na tej fali doszło do 60 zł w sierpniu i ani jednej umowy, ANI JEDNEJ UMOWY, LICZY SIĘ TO CO TERAZ OGŁOSZĄ RAPORT, będzie mała zwała do 24 moze 25 a za pół roku, może rok, jedna umowa z Departamentem Stanu która podbije ale na razie flauta niestety i dodruk

pozdrawiam kupujących , też miałem w 2015 marzenia ale Pan W. i Pan B. zweryfikowali moje marzenia, dzisiaj poluje na wróble
  • Re: kilkadziesiat umów Autor: ~ja [83.30.239.*]
    Szkoda, twoja sprawa. Sytuacja jest zupełnie inna niz w 2015, Dep. Stanu i agencje rządowe USA już pracują na DW.
  • Re: kilkadziesiat umów Autor: ~killer [37.47.6.*]
    Gdyby tak było wzrosty zaczełyby sie dwa tygodnie przed dzisiejszym raportem, nie da się utrzymać tajemnicy, ile na początku roku przewidywali umów na ten rok? Odpowiem 1 dużą (1 mln USD) i 4 małe po (200 000 USD) a teraz nagle ma być zawarte do końca roku kilkadziesiąt , ile zawarli - wiem o jednej malutkiej - (wpływy miesięczne) jeżeli w IV kwartale Department Stanu ogłosi przetarg kiedy go zakończy na pewno nie w tym roku a ile Datawalk ma kasy - do końca roku

Ja bedę wyprzedawał moje pozostałe akcje zostały zakupione za 25 PLN wsięc mam jeszcze margines do ucieczki

powodzenia
    tak poza tym to polecam blog independenttrader gość pisze zajrąbiste rzeczy, można się dużo dowiedzieć
    Drodzy inwestorzy, tylko frajer da się nabrać na zakup 680 akcji przez akcjonariusza założyciela po 32 zł, gdy posiada on furę akcji nabytych za 10 groszy
    no dobrze dawajcie ten raport , bo ile mozna czekać żeby by potwierdzić swoje przypuszczenia
    dlaczego raporty pozytywne dostępne sa po 17.00 a negatywne po 21.00 ?
  • Re: kilkadziesiat umów Autor: ~Niko [188.147.33.*]
    A co to za raport bedzie?
    ludzie jak wy inwestujecie jak nic nie wiecie? ja jak mam zainwestować to miesiąc siedze nad spółką
  • Re: kilkadziesiat umów Autor: ~killer [37.47.14.*]
    a i to czasami popłynę
    Dawajcie raport
  • Re: kilkadziesiat umów Autor: ~killer [37.47.14.*]
    o k... przenieśli na 30 wrzesnia , ale co to zmienia?
  • Re: kilkadziesiat umów Autor: ~diogenes [88.156.142.*]
    Gratulacje!
    sprzedałeś, zarobiłeś... odpocznij, zabaw się... kup coś dzieciakom... nie wylewaj żalu
  • Re: kilkadziesiat umów Autor: ~killer [37.47.12.*]
    a kto wylewa żal, ja sie Cieszę że Pan B. i W . pomogli mi wyjść z inwestycji.
  • Re: kilkadziesiat umów Autor: ~opinia [88.156.134.*]
    Dnia 2019-08-13 o godz. 22:27 ~killer napisał(a):
    > o k... przenieśli na 30 wrzesnia , ale co to zmienia?

https://www.bankier.pl/wiadomosc/DATAWALK-S-A-Harmonogram-publikacji-raportow-okresowych-w-2019-r-Dates-of-publishing-of-periodic-reports-in-2019-7645749.html 

Zmienia to wszystko. Całe popołudnie i wieczór produkujesz nic nie warte wpisy. Pokazujesz, że jesteś killerem własnego umysłu.
  • Re: kilkadziesiat umów Autor: ~SWISS [178.39.225.*]
    Killer ja mam zdanie absolutnie odmienne.Ty wychodzisz z z założenia ,ze produkują pare wodna i nic z tego nie wyniknie, posiłkując się niespełnionymi obiecankami z lat poprzednich.Po pierwsze nie mozna brać tych oświadczeń dosłownie .Czy piec umów czy trzydzieści nie gra roli.Liczy się z kim.Jest absolutnie jasne ,ze będą jechać na deficycie.Kluczowe jest finansowanie dalszej działalności na następne powiedzmy 3 lata.( swoją droga gdyby ostatnia emisja poszła za łatwo ,mogliby usiąść na du...ie i się rozleniwić .Po takim znaku ostrzegawczym ,ze nie tak łatwo o forsę musza racjonalniej główkować ) powracając do ryzyk.Wychodzac z założenia ,ze jankesi uczestniczący w tym przedsięwzięciu są poważni ( tzn. Zweryfikowanymi przez rynek fachowcami bez negatywnej hipoteki) należy właściwie epizod ,nazwijmy go „ polski” zapomnieć .Po tym gdy dostali certyfikaty i patenty w USA stało się DOPIERO możliwe cokolwiek.To cokolwiek jeżeli się stanie z kolei ,będzie możliwe dzięki amerykańskim .Strategia wstawiania nogi pomiędzy drzwi moze się udać tylko wg. zasady daj zarobić jankesom ( innym uczestnikom dealu w ramach tworzonych wspólnych drużyn ) .Tylko wtedy .A zeby to zagrało jest jasne ,ze Amerykanie musza rozstrzygać co robić.Zarzadzac ,sprzedawać ,wykorzystywać kontakty .To dopiero się zaczęło.Stad nie przywiązywałbym zbyt wielkiej uwagi retrospektywnie.Oczywiscie to wszystko o czym pisze to jakiś sposób myślenia i podejścia i każdy z nas ma swój .No ale na tym to polega.Jeszcze taka ciekawostka z wczoraj.Zauwazyliscie co się działo na fiksingu? Ktoś sprawdzał starym sposobem ile papieru jest do wzięcia ,za ile i o ile podskoczyły kurs.W mniej więcej sekundowym takcie pojawiało się pkc na K na 1500,2500 itd do 7500 akcji.Nie zdążyłem zanotować ale przy teoretycznym wczorajszym pkc na 7500 papiera kurs skoczył o 53%, przy 4500 bodaj 37%.Fakt ,ze ktoś to sprawdza ( musi mieć teoretycznie te kasę raczej ) jest pewnym wskaźnikiem wydaje mi się ...przynajmniej takie mam doświadczenia z tego typy zagrywkami na innych papierach.No się zobaczy
  • Re: kilkadziesiat umów Autor: ~SWISS [178.39.225.*]
    Loj..pisze se,pisze a tu komunikat..nie ma się co podniecać ale zawsze cos.
  • Re: kilkadziesiat umów Autor: ~pytek [88.156.134.*]
    Dnia 2019-08-13 o godz. 20:37 ~killer napisał(a):
    > Gdyby tak było wzrosty zaczełyby sie dwa tygodnie przed dzisiejszym raportem, nie da się utrzymać tajemnicy, ile na początku roku przewidywali umów na ten rok? Odpowiem 1 dużą (1 mln USD) i 4 małe po (200 000 USD) a teraz nagle ma być zawarte do końca roku kilkadziesiąt , ile zawarli - wiem o jednej malutkiej - (wpływy miesięczne) jeżeli w IV kwartale Department Stanu ogłosi przetarg kiedy go zakończy na pewno nie w tym roku a ile Datawalk ma kasy - do końca roku
    >
    > Ja bedę wyprzedawał moje pozostałe akcje zostały zakupione za 25 PLN wsięc mam jeszcze margines do ucieczki
    >
    > powodzenia

Proszę rozwiń temat podkreślony w twoim wpisie, o jakim raporcie piszesz? ;-)) 

[x]
DATAWALK -2,46% 126,80 2026-05-11 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.