Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  32,10 zł , zmiana od tamtej pory: 276,32%

Re: kilkadziesiat umów

Gdyby tak było wzrosty zaczełyby sie dwa tygodnie przed dzisiejszym raportem, nie da się utrzymać tajemnicy, ile na początku roku przewidywali umów na ten rok? Odpowiem 1 dużą (1 mln USD) i 4 małe po (200 000 USD) a teraz nagle ma być zawarte do końca roku kilkadziesiąt , ile zawarli - wiem o jednej malutkiej - (wpływy miesięczne) jeżeli w IV kwartale Department Stanu ogłosi przetarg kiedy go zakończy na pewno nie w tym roku a ile Datawalk ma kasy - do końca roku

Ja bedę wyprzedawał moje pozostałe akcje zostały zakupione za 25 PLN wsięc mam jeszcze margines do ucieczki

powodzenia

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DATAWALK -0,82% 120,80 2026-05-15 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.