Wypowiedzenie złożył zespół dyrektorów (koordynatorów) odpowiedzialnych za współpracę z grupą ponad 2000 osób. OF nie stać na taki cios. To była sieć, która generowała czysty zysk, żadnych kosztów (20% przychodu). Nikt z obecnie nowo zatrudnionych nie będzie w stanie zatrzymać masowych odejść partnerów do konkurencji. Panowie i Panie prowadzą rozmowy z konkurencyjnymi firmami. Łatwo to potwierdzić, dzwoniąc na któryś z numerów tych ludzi. infolinia w sposób oficjalny informuje o zakończeniu współpracy z tymi osobami.
Szkoda kasy utopionej w tej firmie. Ja odpuszczam! Powodzenia dla wytrwałych.
To nie najlepsza informacja, sieć Partners to tylko i wyłącznie relacje. Dla agenta nie ma żadnej różnicy czy kredyt będzie procesował pod marka OF, Expander, ANG itp. Można spodziewać się masowego przepinania Partnersów pod innych dystrybutorów. Skutkuje to jeszcze jednym czynnikiem - spadają wolumeny uruchomionych kredytów a co za tym idzie może to skutkować obniżeniem otrzymywanej prowizji od banków, co z kolei znowu zmniejszy rentowność biznesu...
Andżelika Sokół andzelika.sokol@open.pl
do mnie (więcej)
Dzień dobry,
od dnia 16.02.2018 roku przebywam na długoterminowym urlopie bez dostępu do poczty mailowej. We wszelkich sprawach proszę o kontakt z Karolem Nowackim: karol.nowacki@open.pl
Czyli ani pan Nowacki ani pani Sokół nic ciekawego nam nie powiedzą..trzeba dzwonic do open partners i pytac sie co sie dzieje u nich..?? Bo osoby odpowiedzialne za relacje inwestorskie sa nieuchwytne..
Coś mało tych akcji miałeś.bo obrazy cieniutkie .chyba nie karzesz mi wyciągać z tego wniosków że nie sprzedawałem dzisiaj swoich akcji.tylko wtedy gdy będzie kurs jeszcze niżej.poco komu taki pośredniak????