to jest jak wczesniej mówiłem papier toaletowy bezwartosciowy, papier obarczony wielkim ryzykiem ranting D - BANKRUT ??? BIZNES RADAR JUŻ NAWET NIE PODAJE WYCENY.. KTO UCIEKŁ WYGRAŁ ...
dokładnie ja też już raczej nie odzyskam sowich pieniedzy a przynajmniej nie w najbliższym czasie....kozacka inwestycja tak jak i cała spółka... Wyszedłem na tym jak nie powiem kto...
Przestancie jęczeć. Chcieliście zarobić ponadprzeciętnie - raz na wozie raz pod wozem to po pierwsze. A po drugie - to nie wiadomo co nam szykuje przyszłość. Kto kupił w dołku nadal jest na plusie, kto kupił na górce jest na dużym minusie (jak ja) i tego szybko nie zmieni. Każdy kiedyś musi zbankrutować :)
to prawda każdy kiedys musi zbankrutować, gdzie było to sens kupować tego śmiecia po 1,5-1,6 zł jak tutaj same straty, rating D bankrut, tutaj już nikt kasy nie odzyska, wyrazy współczucia dla wytrwałych getinowców - według mnie stracimy wszystko
Sami się nakrecacie...ilu tu kącików mieszczących bankructwo..pamiętam wyniki za pierwsza połowę 2018r teraz są podobne,a przecież wtedy były oceniane bardzo dobrze 5.3 miliarda..to nie bankrut, jest nagonka na wszystkich spółek lc,a ludzie sami się skracają,z moich informacji przygotowują nowy model biznesowy,także wrzesień może być ciekawy,jesteśmy na samym dole.
Wątpię, ruszy się dopiero po pokazaniu wyników - jeśli będą in plus, a rajd zacznie się po wyprostowaniu tematów z pozostałymi spółkami L.C - o ile będą to w miarę pozytywne rozwiązania.
To ile wy tego Panowie macie, że opłaca wam się ryzykować realizację straty i ewentualną próbę odkupu po wynikach? 100szt 200szt? Bo chyba przy 10000 szt to już się nie kali?