Uchwała Nr 838/2018 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 7 sierpnia 2018 r. w sprawie zawieszenia obrotu na rynku NewConnect akcjami spółki DAMF INWESTYCJE S.A.
Dnia 2019-08-06 o godz. 16:36 ~PATROWICZ napisał(a): > JUŻ PODAŁEM
Mam nadzieję, że to nie ściema, gdyż jest mi na sercu dbanie o dobre imię wujka.
Wielu tutaj obecnych wyzywa go od najgorszych, a prawda jest taka, że bardzo wielu fajfusów dzięki niemu zarobiło spory hajs i tak mu się teraz odwdzięcza, natomiast ci co umoczyli, no cóż, byli po prostu zbyt pazerni, zbyt chciwi, że nie potrafili oddać papieru w odpowiednim momencie innym jeszcze bardziej chciwym. Tak to już na giełdzie jest, raz do przodu raz do tyłu, najważniejsze aby miec jaja i nie beczeć po kątach.
Wnuczku parówy, o czym jest ta mowa ? Wiadać że powinieneś zacząć brać jakieś korepetycje.. 5-10% tu zarabia, reszta traci, a twój dziad gra znaczonymi kartami.
Dnia 2019-08-13 o godz. 10:46 ~Fotto napisał(a): > Dnia 2019-08-08 o godz. 17:07 ~wnuczek_parówy napisał(a): > > Uderz w stół, a utopieni sami wychodzą. > > a , gdzie jest FON ???