Dnia 2019-07-21 o godz. 18:28 ~Pacjent_z_Horoszczy napisał(a): > Zaiste Twoj portfel byl znaczacej wielkosci i zdecyduje o kierunku notowan w przyszlosci...
Nie rozumiem tej uszczypliwości. O kierunku wiadomo kto zadecyduje. Ja po prostu stawiam na to że kurs jeszcze wróci dużo niżej.
To są wszystko moje gdybania, wszyscy wiemy od kogo zależy kurs spółki, ale myślę, że kurs spadnie, chociaż niewiele (okolice 1,5 - 1,45, w porywach 1,4) ale na takich wolumenach nie uda Ci się odkupić tyle ile byś chciał. Mała szansa moim zdaniem na powrót do 1,2. Osobiście liczę na spokojną wspinaczkę kursu do 2 zł, potem trochę chaosu na poziomach 2-2,4 zł, a potem na wystrzał w górę. Wiem, śmiałe słowa, ale moim zdaniem potencjalny zysk wynagradza nam ryzyko związane z niskim wolumenem.
Moze wroci a moze nie...tego nie mozna stwierdzac z 100% pewnoscia...Procz czystych fundamentow liczy sie tez sentyment do spolki a ten w ostatnich miesiacach raczej sie poprawil...
Dnia 2019-07-20 o godz. 16:06 ~M2 napisał(a): > Od poniedziałku do piątku pozbywałem się tego dziadostwa i udało się. Jestem pewien że odkupię dużo taniej.
Ofert kupna zniknęły. Jaja sobie na tej spółce robią. Od lat zresztą. Teraz wszystkim pewnie pokażą że trzeba było sprzedać i zjadą z kursem do 1 zł. Za karę. Chamstwo i tyle.
Dnia 2019-07-25 o godz. 15:16 ~M2 napisał(a): > Ofert kupna zniknęły. Jaja sobie na tej spółce robią. Od lat zresztą. Teraz wszystkim pewnie pokażą że trzeba było sprzedać i zjadą z kursem do 1 zł. Za karę. Chamstwo i tyle.
Dnia 2019-07-29 o godz. 20:12 ~Postronny napisał(a): > Czyżby wniosek o upadłość po walnym? Brak zleceń kupna o tym świadczy. Czy Wielki Ron wydał wyrok na spółkę?