Piszesz sam do siebie..mozesz koniowi na helu zameldowac czy uswiadamiasz nas? Moze powinienies cofnac sie do sredniowiecza i tak jak ezop bajki opowiadać...
Ja juz jestem zapakowany po uszy na fixach i mam pokazna ilosc..nie musze brac tylko czekam.
W arkuszu do 5 zlotych nie ma takich ilosci ktore mnie interesują..czekam spokojnie..pewne sa tylko podatki i smierc..jak ktos pisze ze cos jest przesadzone ..to ten ktos moze sam ma problem z sobą..
Mam pytanie do Ciebie? Ja siedze bo mam akcji duzo i wierze w ta spółkę..a Ty ..skoro twierdzisz ze to bankrut to po co tu siedzisz? Uswiadamiasz mnie czy innych? Czy sam siebie?
Ta cena to smiech ciekawe jak dlugo jeszcze sie utrzymaja przeciez mamy boom gospodarczy i kredyty sa potrzebne chciaz po to zeby miec spokoj .Po co sie denerwowac byla kiedys 100zl moze bedzie 50 zl a ludze zawsze beda gadac a przewaznie ci co nie maja
musi tutaj być niezły smrodek skoro tak trudno sprzedać te akcje i kurs tylko ciągle spada, nie ukrywam że chciałbym kupić spekulacyjnie ale cena nadal wysoka i ktoś trzyma kurs przed spadkiem, poza tym odstrasza potencjalnych nabywców ranting D i stajnia getinów bankrutów dlatego warto wchodzić spekulacyjnie na dołku i po podbitce uciekać. Gdzie państwo widzą dołek ja go widze w okolicy 1,25 zł no chyba że jakies złe info sie przydaży i kurs zejdzie poniżej 1 zeta.
Zgadzam sie z kolega absolutnie najlepiej niech kolega sie ustawi na 1,25 i nie zapomni o stop loss na 1,20, bo wrazie zlego infa i najlepiej z 100 akcji bedzie bezpieczni ,a czy nie lepiej lokate na 2 procent po co ryzykowac .Dobrze ze byl akcjonariusz mam nadzieje ze nie kupisz tych akcji ,pamietaj niezly smrodek .