Ja również, ale to zdanie wynika z czegoś, co dla większości tutaj chyba jest jasne jak słońce. Więc niczego odkrywczego nie napisał w przeciwieństwie do swoich zaskakujących poprzednich prognoz, którymi trafiał jak kulą w płot, jednocześnie mając żal, że było mu to przypominane. Forum nie jest litosciwą matką, jak niektórzy tego oczekiwaliby. Pamiętamy-niektorzy-tę blazenadę.
No to teraz wiem już na czym się przejechałeś. Moja diagnoza twojego zachowania na forum Taurona okazała się trafiona. Powiem ci tak. Nie tylko nie mam z tym nic wspólnego, ale też nie wiem nawet co to takiego. Nie znam również osób których ten segment rynku interesuje. To są bardzo niebezpieczne instrumenty, nie na moją psychikę. Zawsze w jakiś tam sposób Cię lubiłem i jest mi przykro, że popadłeś w tarapaty. Jedno mogę ci powiedzieć. Weź to co ci zostało, zamknij oczy i kup Taurona. Nie patrz jaki ma kurs i jak się w danym dniu zachowuje, tylko po prostu kup.
uuuu inwestor giełdowy nie znający co to takiego giełda kryptowalut w dodatku ze słabą psychiką to źle wróży na przyszłość . Skoro masz taką wąską wiedzę o rynku finansowym to lepiej daj sobie spokój z giełdą i zajmij się czymś pożytecznym ...
Niewłaściwe, tzn. poniżej pewnego poziomu wypowiedzi, są na szczęście słusznie usuwane... Niektórym puszczają nerwy: miało iść w dół, a jest zgoła inaczej. Cóż, zderzenie z rzeczywistością bywa bolesne, jak widać. Ważne, żeby się kulturalnie w takiej sytuacji zachowywać. Dużo uśmiechu życzę Wszystkim, bez wyjątku:)
nic nie straciłem na kryptowalutach bo ich nigdy nie miałem . Eskimos trzyma się świetnie bo obaj zarabiamy na twoich anty analizach . A tak przy okazji , powiedz nam Chodzik jak sobie radzisz na co dzień ze swoją słabą psychiką ? czy stosujesz jakieś terapie behawioralne ? jakieś tableteczki prozaczki i takie tam ???