• Apel do drogich Akcjonariuszy Autor: ~Aero [193.200.20.*]
    Kochani, nie trzeba szerzej pisać, jak wygląda sytuacja akcjonariuszy. Ostatnie dni pokazały, jakie są intencje drugiej strony.
    Zatem należy stworzyć wspólny front i podjąć skoordynowane działania. Jest nas dosyć duża grupa i duży udział w akcjonariacie.

Mam jednak do Was gorącą i serdeczną prośbę. Podziękujmy za dotychczasowy trud Panu Jarosławowi.
    Zastanówcie się, czy czujecie się na silach i jesteście w stanie pozytywnie odnieść się do ostatniej części maila Pana Jarosława. Mam cichą nadzieję, że tak...

Wydaje mi się, że będzie to z naszej strony niezwykle miły gest :) Naprawdę warto ponieważ jeszcze dużo przed nami wszystkimi.

Przepraszam, za taki bezpośredni apel do Was ale sprawa jest chyba warta Waszego zainteresowania.

Dziękuje i pozdrawiam Was serdecznie :)
  • Re: Apel do drogich Akcjonariuszy Autor: ~Hybrid [5.173.85.*]
    Zgadzam się w 100 %. Co do wysłania symbolicznej złotówki na początek żeby to miało ręce i nogi . Fajnie byłoby zorganizować w biurze SII spotkanie. Dogadać szczegóły zlecić formalnie reprezentowanie. Dogadać wynagrodzenie za te czynności. Trzeba spytać się czy taka inicjatywa przejdzie wogole. Ja widzę to tak że pytamy się SII czy jest szansa spotkać się w biurze. Omówić sposób wynagrodzenia za pracę. Dowiedzieć się na czym stroimy,co należy zrobić itd. udzielić ewentualnie pełnomocnictw itd. SII podałoby termin w mailu my potwierdzamy i przyjeżdżamy.
  • Re: Apel do drogich Akcjonariuszy Autor: ~darek [91.199.132.*]
    Z chęcią bym oddał 30zł, które wydałem rejestrując się na WZA
  • Re: Apel do drogich Akcjonariuszy Autor: ~Aero [193.200.20.*]
    Dnia 2019-07-03 o godz. 11:26 ~Hybrid napisał(a):
    > Zgadzam się w 100 %. Co do wysłania symbolicznej złotówki na początek żeby to miało ręce i nogi . Fajnie byłoby zorganizować w biurze SII spotkanie. Dogadać szczegóły zlecić formalnie reprezentowanie. Dogadać wynagrodzenie za te czynności. Trzeba spytać się czy taka inicjatywa przejdzie wogole. Ja widzę to tak że pytamy się SII czy jest szansa spotkać się w biurze. Omówić sposób wynagrodzenia za pracę. Dowiedzieć się na czym stroimy,co należy zrobić itd. udzielić ewentualnie pełnomocnictw itd. SII podałoby termin w mailu my potwierdzamy i przyjeżdżamy.

W ostatnim mailu masz to opisane.
    Nie rozpisuj się tutaj.
  • Re: Apel do drogich Akcjonariuszy Autor: ~Hybrid [37.128.1.*]
    Wiem co było napisane. Dostosowałem się do tego. Tylko że sytuacja zmienila się bo NWZA odwołali. Trzeba iść dalej a nie stać biernie bo czas działa na naszą niekorzyść.
  • Re: Apel do drogich Akcjonariuszy Autor: ~Aero [195.38.12.*]
    Dnia 2019-07-03 o godz. 12:43 ~Hybrid napisał(a):
    > Wiem co było napisane. Dostosowałem się do tego. Tylko że sytuacja zmienila się bo NWZA odwołali. Trzeba iść dalej a nie stać biernie bo czas działa na naszą niekorzyść.

Są pomysły tylko odrobine czasu potrzeba. Nie jesteśmy jedyni i mają tez inne obowiązki zapewne :) A motywacja nie zaszkodzi tylko wzmocni
    Chwilkę na zastanowienie i do dzieła. Będzie mailing. Spokojnie
  • Re: Apel do drogich Akcjonariuszy Autor: ~ajt [87.207.2.*]
    Jeżeli chodzi o mnie to daje 15 % ale od wygranej sprawy. od 4 000000 akcji zalużymy średnia 0,75 to Pan Jarosław będzie miał niezłe honorarium plus mogę 1000 zł przeznaczyć na początek i nic więcej, oczywiście wszystko na papierze.
  • Re: Apel do drogich Akcjonariuszy Autor: ~Ktoś [37.47.25.*]
    Stary, naprawdę słabo że to napisałeś publicznie. To juz lepiej nic nie rób.
  • Re: Apel do drogich Akcjonariuszy Autor: ~Janda [37.47.44.*]
    CZY KTOŚ ZGŁOSI TE SPÓŁKĘ I ICH WŁADZE DO PROKURATURY W KOŃCU??!
  • Re: Apel do drogich Akcjonariuszy Autor: ~Aero [212.180.231.*]
    Dnia 2019-07-09 o godz. 18:20 ~Janda napisał(a):
    > CZY KTOŚ ZGŁOSI TE SPÓŁKĘ I ICH WŁADZE DO PROKURATURY W KOŃCU??!

Sprawy w toku
  • Re: Apel do drogaich Akcjonariuszy Autor: ~Ajt [31.0.85.*]
    Ponoc juz zglosili ale prokuratura na razie klepue sie po ramionach :)
  • Re: Apel do drogich Akcjonariuszy Autor: ~veloptymista [37.248.57.*]
    Przeciez SII zglosilo sprawe do KNF i prokuratury. Czekam na efekty pracy w/w instytucji. Caly ten watek jest slaby,SII poswiecilo swoj czas zeby pomoc akcjonariuszom, zrobilo to bezplatnie. W mailu wyraznie byla napisana prosba o wsparcie dzialan statutowych stowarzyszenia. Zrozumialym jest ze czlonkowie SII, nie maja obowiazku ze swoich skladek ,oplacac walki akcjonariuszy mniejszosciowych minox z zarzadem..Natoniast szybko to sie pchly lapie. Moja opinia jest taka ze statutowo trudno bedzie cos zrobic. Czekam niecierpliwie na ustalenia KNF ,ewentualnie prokuratury, nastepnie zdecyduje czy zatrudnic prawnikow. Grubo szyta akcja, wiec jest do wygrania.
[x]
MINOX 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.