jaką państwo mają średnią, ja miałem 1,87 zł ale już opusciłem pokład, mam nadzieję ze open nie upadnie ale co się stanie jak runą getiny !!!! lub całkowicie upadną - ile strat ma open i czy przechodzi jakąś restrukturyzację ???
szkoda tej spóleczki że musi upasc wraz z getinami ale taki już los, Noble Securites opuszcza pokład zawiadomienia o sprzedaży waloru z wczoraj nie należy lekceważyć.
Blow ty tu jestes poważnie umoczony na tej padlinie, żylesz jeszcze mrzeniami ale tutaj jeden finał widze, przejecie open za symboliczną złotówkę podobnie jak ibea czy getiny.
Czlowieku i o 6 godzinie mnie uswiadamiasz?moze zajmij sie swoim portfelem lepiej...
Pilnuj swojej kasy ..nie cudzej..open jest posrednikiem, widac ze nie masz pojecia , banki to odrebna historia..
Zobacz Blow nikt tego nie chce brać, cudem z tego uciekłem, widze że nie możesz spokojnie spać - sumienie cie dręczy, ja dzis sprzedałem ostatni karton, życze ci powodzenia na openku nie bedę już zabierał tu głosu i komentował - nie mam tych akcji hi hi hi.