Walor dociera do istotnego miejsca na wykresie, w którym przyjdzie pora na decyzję w którym kierunku podążać. Czytaj dalej i zobacz analizę wykresu: link
Więcej analiz, wskaźniki i wiadomości dla Celon Pharma tutaj: link
No teraz tak. Wzrost gigantyczne obroty nieuzasadniony do 51 korekta nawet zbyt głęboką na 37 i teraz można krok po kroczku zdrowy trend na nowo budować czekając na dobre info.
Dziękuję za te słowa, chociaż oczywiście to nieprawda.
Wzrost - tak samo jak ten do 52 spowodowany oczekiwaniem na wyniki II fazy badań. Pierwszy był zdecydowanie euforyczny i przedwczesny - napędzony info o JJ, teraz można mówić że coraz bliżej do wyników, więc będzie rosło. Może tak - może nie. Ja bym się nie podniecał. Jeśli ktoś liczył na ten projekt to czas na kupowanie był wcześniej. Ja nie dokupuję po tych cenach.
Na giełdach światowych szykuje się wakacyjna hossa, co zapewne pomoże CLN osiągnąć nowe szczyty. Info odnośnie s-ketaminy będzie "mega dopalaczem"...!!!
Jeśli będzie pozytywne. To nie aksjomat!!! Ale teraz technicznie wygląda to tak jak należy. Ja też już nie dobieram. Mam sporo jak na swoje możliwości i czekam pelen optymizmu
Mogę się oczywiście mylić, ale ktoś kupuje systematycznie w małych paczkach. Popyt jest większy niż podaż i cały czas kupuje coraz drożej i wyciąga kurs w górę. Od rana to samo powoli i systematycznie coraz wyżej.
Powiem tak: a co byście zrobili jak byście pracowali w firmie, która ma ukończyć projekt i już przed oficjalnym ogłoszeniem byłoby wiadomo, że jest bardzo dobrze i że nic już raczej nie zatrzyma sukcesu? Ja bym kupował i zapewne ktoś obok też a przecież przy kolacji cała rodzina słucha i wszyscy mogą nieźle zarobić:)
45 zł. zapory...desperatów... Temat do przerobienia w przyszłym tygodniu... Czekamy na pozytywne info... odnośnie s-ketaminy... Innego nie przewiduję, znając wcześniejsze wypowiedzi Wieczorka...
Groteska, masz rację...,ale wiesz, zawsze można na "słupy"...w PL to nic nowego... Dwukrotny kłamca, stwierdzone przez Sąd...Nasz Premier tak kupuje ziemie...
Kris napisałem wyżej, można tak zrobić, że nic nikomu, nie udowodnisz... A nawet, jak wyżej Prokuratura, nie jest zainteresowana... Co do CLN, to tylko spekulacje... Spółka jest mega pozytywna, i nie trzeba "kombinować", aby kurs szedł do góry...
Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, ale oczywiście każdy może pisać to, co uważa.
Moim zdaniem, patrząc po zwiększonych obrotach, kupuje fundusz lub jakiś większy inwestor, bo po prostu jest coraz bliżej terminu ogłoszenia wyników II fazy badań.