Moga zejsc ale sam widzisz jakim volumenem to robia..przewalajac miedzy soba..jestesmy na starych 0.22 grosze...chca byc smieszni ..niech schodza..dla mnie nie ma problemu..arkuszem mozna zachwiac i w jedna i w sruga stronę..
Też tak myślę, dlatego się nie stresuję tylko skubię najniżej jak się da. Jednakże ciekawi mnie to dlaczego tutaj taki mały ruch, na innych spółkach obroty idą w setki tyś / miliony akcji - prosty przykład IDA, gdzie wykazali straty ca "2mld" w odpisach ;) a ruch jak na bazarku lidla..., swoją drogą tam mają miejsce jeszcze na zjazd w okolice 1.6zł i pewnie dociągną - bo jak to mówi mój znajomy "bo czemu by nie..."
Ogólnie siedzę tu z perspektywą na longa - no chyba, że pobiją za chwilę tak kurs, że oddam z radością wcześniej...
Dnia 2019-06-05 o godz. 18:20 ~Ziom napisał(a): > Przyznaję bez bicia-dzis znów dobrałem,gdyż uważam obecną cenę za abstrakcję którą należy wykorzystać...
Mi dziś nie wpadło nic, deko za nisko koszyk stał, ale nie mam stresa - mam na tyle akcji, że czy skubnę tysiąc w tą czy w tą to bez znaczenia.
Ogólnie nie kupuję więcej jak 500 - 3000 akcji na sesję.