Gratuluję wszystkim, którym sie udało pozbyć gorącego kartofla, przed poniedziałkowym zawieszeniem. Uratowaliście swoje pieniądze. W fatalnej sytuacji natomiast są nieliczni inwestorzy, którzy z niewiadomych powodów, nie nacisnęli spłuczki w piątek. Zostaliście z tym łajnem na zawsze, nagrody Darwina roześlemy pocztą, wraz z kuponami bonusowymi na nowe toi-toie.
Pożyjemy, zobaczymy. Dużo nie mam tego badziewia, ale wystarczająco wiele by w razie czego trzymać niska średnia po odwiedzenia. Ja czekam na info, a czy to będzie miesiąc czy rok to już inna sprawa. Faktem jest że wygląda to tragicznie od strony finansowej, ale bankruty dają zarobić najlepiej. A bankruty które dodatkowo myślą o rynkach zagranicznych mogą dać niezły profit. Poczekam, najwyżej pogodzie się że strata.
Dnia 2019-06-01 o godz. 15:29 ~SSS napisał(a): > Poczekam, najwyżej pogodzie się że strata.
Twoje wyrzucone pieniądze. Ta spółka od lat przynosi straty i nic poza kłamstwami nie zrobiła. Tutaj bankructwo jest tak pewne, jak to, że synek swój śpi teraz skacowany.
W normalnym kraju Jan byłby już dawno poddany procedurze uweglniania, czego efektem byłby dobrej jakości biowęgiel, wysokiej kaloryczność, dobrze sprawdzający się w paleniu w kominku, lub tez w zwyklym piecu kaflowym. Ale nie tu, tu wciąż sa wysokiej klasy "analitycy" i “specjalisci", którzy kupia akcje Jana nawet jak będzie notowany gdzieś na pchlim targu
Dnia 2019-06-05 o godz. 09:24 ~Wiem napisał(a): > Dnia 2019-06-04 o godz. 09:25 ~swój napisał(a): > > > Gratuluję wszystkim, którzy posłuchali i sprzedali papier. > > Was odmęty latryny ominęły > > Ja nie zdążyłem sprzedać i pogodziłem się z utratą kasy. > To tylko pieniądze. Mam nadzieję, że Jan odpowie za tą sytuację. >
ęis chwaliłeś eż kupowałeś op 1,25.- a sprzedałeś op 0,48.- Kristoffer58 banialuki to swemu szefowi opowiadaj myszowatemu .
Kilka osób, na przekór ostrzeżeniom analityków i traderów, nie sprzedało akcji tego gorącego kartofla i właśnie oparzyło sobie brązowe z labrygi łapki. Nie dość, że spółka nic nie robi, tonie w długach, kłamie na kazdym kroku, to jeszcze ta zawiecha. Wypisz, wymaluj Petrol, czy Eko Eksport.