• Liczba akcji Autor: ~lekarz [94.254.232.*]
    Czego bankier zakłamuje ilość akcji,na innych spółkach jest poprawnie.
  • Re: Liczba akcji Autor: ~znawcaNC [31.179.87.*]
    przypadek? nie sądzę!

:DDDDDD
  • Re: Liczba akcji Autor: h3rlitz [88.199.43.*]
    DM Boś banku też jeszcze się nie ogarnął z liczbą akcji i pokazuje 400% zysku.

Niech tak zostanie :)
  • Re: Liczba akcji Autor: ~Blow [37.30.21.*]
    Kolego to zadzwon do bankiera i sie spytaj ich..niecg zrobia sprsorowanie..chyba ze my mamy to zrobic skoro sam nie potrafisz?
  • Re: Liczba akcji Autor: ~MODERATOR [83.26.20.*]
    POWIADOMIONY. Jak nie zadziała tzn , że działa w zmowie
  • Re: Liczba akcji Autor: ~Blow [37.30.26.*]
    Przewalaja miedzy soba..nikt nie oddaje..zlecenia tez w czasie rozciagniete..pytanie- do kiedy nas tak pomecza..mamy minima po kursie przed scaleniem...
  • Re: Liczba akcji Autor: ~Piotr [83.26.96.*]
    według mnie stagnacja będzie trwać do czasu wyjaśnienia sytuacji na GETINACH.
    tylko czy jak się wszystko wyjaśni to po jakim kursie będzie można kupić. 
    bo arkusz sprzedaży bardzo dziurawy.
    Trzeba poczekać pare tygodni
    teraz chca zdołować kurs poniżej 1,45 ale brak chętnych na sprzedaż akcji.
  • Re: Liczba akcji Autor: ~Blow [188.146.167.*]
    Zgadza sie..wszyscy czekają na rozwój sytuacji..nikt juz akcji nie oddaje.
  • Re: Liczba akcji Autor: ~Ynoraz [94.254.218.*]
    Blow jak miedzy soba - ja codziennie kupuje :) srednio miedzy 2 a 7% obrotu... staram sie jechac po minimach...
    Widze ze te sesje podobne do siebie i podobny obrót...teraz jestesmy na minimach...zobaczymy jeszcze nastepne..
    Jak widać jeszcze nie jesteśmy na minimach.
    Wygląda jakby OFE przyśpieszyło sypanie.
  • Re: Liczba akcji Autor: ~ulg [82.214.161.*]
    Wygląda to gorzej niż źle, żałuje że nie wyskoczyłem przed scaleniem po 54 gr lub po otwarciu po 2,54 zł.
    Czuje, że będzie sroga nauka na tym walorze. To już nie spadający nóż a gilotyna. Teraz to już czekam tylko na 1 zł. Odbicie nie widać i nie słychać....
    Hm, wygląda to rzeczywiście źle. Pytanie - dlaczego i kto sypie papierem?
    Wszystkie LCz się jakoś trzymają, a my lecimy na pysk. Widzę dwa scenariusze:
    1) to bankrut, a my jeszcze o tym nie wiemy
    2) OFE sypie, po to było scalenie i po to jest GNB jako skupujący - bo gdyby tego nie robił już dawno bylibyśmy na dnie.

Jedyna szansa, że inwestor się jednak pojawi - a na to mamy maksymalnie 3,5 tygodnia.
  • Re: Liczba akcji Autor: ~ulg [82.214.161.*]
    Tyle co się znam na biznesie to bankrut nie sprzedaje za przeszło 80 mln w kwartał.
    To jest ewidentnie uwalanie kursu pod jakąś grubszą akcję, arkusz nadal dziurawy jak sito i jak wpadnie gruby na zakupy to zrobi 10 k papieru + 100 %
    Do póki nie ma wodospadów jak na Kania dzisiaj to ja pobieram drogą lekcję inwestowania. Aż mnie korci alby iść do punktu i zobaczysz czy tam życie jest. Moim zdaniem odbicie będzie nie wcześniej niż 1 zł a info akurat tutaj o inwestorze może najmniej wystrzelić kurs do góry. Zżera mnie ciekawość co i jak się tutaj okaże, szkoda że nie ma info z 1szej ręki.
    Getback sprzedawał za więcej i okazał się bankrutem.

Zresztą widzimy jak wygląda sytuacja na rynku - dzisiaj ładnie kapitał shortuje cały rynek, mimo wzrostów na DAXie.

Każdy z nas pobiera drogą szkołę inwestowania, ale gdyby lekcja nie była droga to byśmy się niczego nie nauczyli ;)

Przekonamy sie niebawem..mysle podobnie do Ciebie..open nie jest bankrutem..moze dzialac dowolnie z ktoryms z bankow leszka lub innych..nie ma problemu..santander jakby wychodzil musi raportowac ..te fundy podprogowo nie..wiec stawiam na nie..ktorys z nich..
  • Re: Liczba akcji Autor: ~fff [95.40.15.*]
    jak by GNB skupował to musiałby to raportować na bieżąco.
    Przecież raportuje - skupuje/sprzedaje jako animator, robiąc około 20 tys. dziennie.
  • Re: Liczba akcji Autor: ~Piotr [83.26.68.*]
    a jak wychodzi AT dla obecnego poziomu notowań.
    Czy ktoś coś wie?

AT tu ma średnio coś do powiedzenia.

Wsparcie jak dla mnie jest na 1,44, później ew. na 1,24 dopiero. Powinniśmy się od niego odbić i zrobić podwójny dołek.
    Wolumenowo wygląda to słabo - jedyna sesja, gdzie mieliśmy podbity wolumen to spadkowa na -13% i C na 1,60.
    Od 2,54 mamy praktycznie wodospad na niskich obrotach, dopiero ostatnio się coś rusza.
    1.28 z at minimum
  • Re: straty to sie odrabia na spólkach w trendzie wzrostowym... Autor: ~belmi [94.254.168.*]
    proponuje GNG tu panuje trend wzrostowy , kontrakty juz powyżej 120 milionów i to z kim PGNIG I PSG ...POCZYTAĆ komunikaty z ostatniego roku już niedługo będą sie materializowały w wynikach - czyli II kwartał kosmos ...
  • Re: Liczba akcji Autor: ~Piotr [83.26.152.*]
    mi z AT wychodzi , że 25 lipca kurs będzie na poziomie 2,50 czyli około 60% wzrostu
  • Re: Liczba akcji Autor: ~Blow [188.146.25.*]
    Bedzie wczesniej ..do tego poziomu masz jedno pociagniecie..arkusz dziurawy jak ser szwajcarski,..
  • Re: Liczba akcji Autor: ~ziom [83.26.235.*]
    Ja chce jeszcze dobrać po 1,2x
    Rynek dzisiaj śpi. Nawet nie ma chętnych po 1,44.

Wczoraj ładne odbicie w Stanach - a my jak zwykle, do piachu :)
  • Re: Liczba akcji Autor: ~Blow [188.146.25.*]
    Wyczekiwanie na wiesci...nikt teraz nie wejdzie..bo dla wiekszosci za duze ryzyko..musza isc jakies komunikaty..wtedy ludzie rusza...
[x]
OPENFIN 0,00% 0,05 2023-02-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.