Przewalaja miedzy soba..nikt nie oddaje..zlecenia tez w czasie rozciagniete..pytanie- do kiedy nas tak pomecza..mamy minima po kursie przed scaleniem...
według mnie stagnacja będzie trwać do czasu wyjaśnienia sytuacji na GETINACH. tylko czy jak się wszystko wyjaśni to po jakim kursie będzie można kupić. bo arkusz sprzedaży bardzo dziurawy. Trzeba poczekać pare tygodni teraz chca zdołować kurs poniżej 1,45 ale brak chętnych na sprzedaż akcji.
Wygląda to gorzej niż źle, żałuje że nie wyskoczyłem przed scaleniem po 54 gr lub po otwarciu po 2,54 zł. Czuje, że będzie sroga nauka na tym walorze. To już nie spadający nóż a gilotyna. Teraz to już czekam tylko na 1 zł. Odbicie nie widać i nie słychać....
Hm, wygląda to rzeczywiście źle. Pytanie - dlaczego i kto sypie papierem? Wszystkie LCz się jakoś trzymają, a my lecimy na pysk. Widzę dwa scenariusze: 1) to bankrut, a my jeszcze o tym nie wiemy 2) OFE sypie, po to było scalenie i po to jest GNB jako skupujący - bo gdyby tego nie robił już dawno bylibyśmy na dnie.
Jedyna szansa, że inwestor się jednak pojawi - a na to mamy maksymalnie 3,5 tygodnia.
Tyle co się znam na biznesie to bankrut nie sprzedaje za przeszło 80 mln w kwartał. To jest ewidentnie uwalanie kursu pod jakąś grubszą akcję, arkusz nadal dziurawy jak sito i jak wpadnie gruby na zakupy to zrobi 10 k papieru + 100 % Do póki nie ma wodospadów jak na Kania dzisiaj to ja pobieram drogą lekcję inwestowania. Aż mnie korci alby iść do punktu i zobaczysz czy tam życie jest. Moim zdaniem odbicie będzie nie wcześniej niż 1 zł a info akurat tutaj o inwestorze może najmniej wystrzelić kurs do góry. Zżera mnie ciekawość co i jak się tutaj okaże, szkoda że nie ma info z 1szej ręki.
Przekonamy sie niebawem..mysle podobnie do Ciebie..open nie jest bankrutem..moze dzialac dowolnie z ktoryms z bankow leszka lub innych..nie ma problemu..santander jakby wychodzil musi raportowac ..te fundy podprogowo nie..wiec stawiam na nie..ktorys z nich..
Wsparcie jak dla mnie jest na 1,44, później ew. na 1,24 dopiero. Powinniśmy się od niego odbić i zrobić podwójny dołek. Wolumenowo wygląda to słabo - jedyna sesja, gdzie mieliśmy podbity wolumen to spadkowa na -13% i C na 1,60. Od 2,54 mamy praktycznie wodospad na niskich obrotach, dopiero ostatnio się coś rusza.
proponuje GNG tu panuje trend wzrostowy , kontrakty juz powyżej 120 milionów i to z kim PGNIG I PSG ...POCZYTAĆ komunikaty z ostatniego roku już niedługo będą sie materializowały w wynikach - czyli II kwartał kosmos ...