Ale jak widać Idea się trzyma, co mnie zaskakuje najbardziej. Nawet KNF nic z tym nie robi, a to już kpina. No chyba, że zobaczymy szach mat Leszka przed wyborami...
Dobrze... ja to widzę tak że z kursem polecą na dno ew lizną trochę niżej po czym poleci do góry. I tu wedlug mnie już nie doleci do ostatnich wartości - bedzie niżej o ok 10%. To chyba będzie czas na realizację zysków bo później znów bedzie zjazd. Ruletka..
przecież te obroty na spadkach są śmieszne. żę niby grubas sypie powoli a drobnica zbiera? przecież drobni pochowani albo już nie trzymają ciśnienia i kapią tymi drobnymi akcjami.
Codziennie ten sam scenariusz. Przynajmniej jest stabilnie bez niespodzianek. Co jakis czas jakiś niecierpliwiec dorzuci grosz żeby wyjść przed szereg i za chwile pare groni w dół.
Ja tam mam zapakowane niewiele miedzy 0.33 a 0.37 zakup. Wiec już jestem zdrowo poniżej to też zakupy robię. Mam czas... dużo czasu... fakt mogłem puszczać po 0.72... ale kula mi sie zepsula...
Tu nie ma logiki. Skoro proste mechanizmy pozwalaja na sterowanie kursem to cos dobrego mozna kupic tanio. Za chwilę (h3rlitz) będzie zwała na cdp tak czuje :)
Przecież właśnie powinno się uśredniać w górę, a nie w dół - w ramach kupowania trendu wzrostowego.
Nie uśrednia się nigdy w dół, żeby nie walczyć z rynkiem. Tutaj trzeba było wyjść przed scaleniem, ale kto mógł pomyśleć że dowalą takimi komunikami. Chociaż tylodniowe zawieszenie śmierdziało mi z daleka.