Dnia 2019-05-20 o godz. 16:50 ~Forward napisał(a): > Z familji najleiej na zmywak bo i najesc sie z resztek mozna niezle a sianko przeznaczyc na dlugi i raty jak sa a chyba sa 3zymamy kciuki
Póki co sam przyjmij się na zmywak, ponieważ z tego co widać i słychać to brakuje Ci pieniędzy na życie. Po co się tu pchałeś przed innymi. Teraz tylko ujadasz, bo tyle potrafisz nieudaczniku.
kupilem duzo tych akcji po prawie 3 zlote to jest niecale 2 grosze ceny z przed scalenia .
Nie znam sie na gieldzie ale rozsadne sie wydaje ze nie spasc niezej
Dzis widze jak bylem naiwny .
Zastanawialem sie jak to mozliwe by akcje dzis kosztowaly prawie 1 grosz ?
Dopiero teraz dotarlo do mnie ze cena jest regulowana przez zmowione ze soba osoby
Wiem ze i tak nie odzyskam tych pieniedzy , wiec przestrzegam Wszystkich przed zakupem
Z kolei tej zmowionej sitwie od razu pisze , ze nie odsprzedam tych akcji taniej !!! - nie ma juz dla mnie znaczenia czy strace dwa , trzy tysiace , czy strace wszystko. - moich akcji nigdy nie dostaniecie ( i wbrew pozorom ) mam z tego chociaz taka satysfakcje.
Poza tym ( to tez moja prywatna satysfakcja ) bede z uporem maniak ostzregal innych przed zakupem tych smieci