• Czas najwyzszy by ktos poszedl do roboty np do MC Donalda Autor: ~Forward [167.114.118.*]
    Z familji najleiej na zmywak bo i najesc sie z resztek mozna niezle a sianko przeznaczyc na dlugi i raty jak sa a chyba sa 3zymamy kciuki
  • Re: Czas najwyzszy by ktos poszedl do roboty np do MC Donalda Autor: ~iruś [37.30.12.*]
    Dnia 2019-05-20 o godz. 16:50 ~Forward napisał(a):
    > Z familji najleiej na zmywak bo i najesc sie z resztek mozna niezle a sianko przeznaczyc na dlugi i raty jak sa a chyba sa 3zymamy kciuki

Póki co sam przyjmij się na zmywak, ponieważ z tego co widać i słychać to brakuje Ci pieniędzy na życie. Po co się tu pchałeś przed innymi. Teraz tylko ujadasz, bo tyle potrafisz nieudaczniku.
  • Re: Czas najwyzszy by ktos poszedl do roboty np do MC Donalda Autor: ~Oszukanyprzez [5.173.17.*]
    kupilem duzo tych akcji po prawie 3 zlote to jest niecale 2 grosze ceny z przed scalenia .
    Nie znam sie na gieldzie ale rozsadne sie wydaje ze nie spasc niezej 

Dzis widze jak bylem naiwny .
    Zastanawialem sie jak to mozliwe by akcje dzis kosztowaly prawie 1 grosz ?
    Dopiero teraz dotarlo do mnie ze cena jest regulowana przez zmowione ze soba osoby

Wiem ze i tak nie odzyskam tych pieniedzy , wiec przestrzegam Wszystkich przed zakupem

Z kolei tej zmowionej sitwie od razu pisze , ze nie odsprzedam tych akcji taniej !!! - nie ma juz dla mnie znaczenia czy strace dwa , trzy tysiace , czy strace wszystko. - moich akcji nigdy nie dostaniecie ( i wbrew pozorom ) mam z tego chociaz taka satysfakcje.

Poza tym ( to tez moja prywatna satysfakcja ) bede z uporem maniak ostzregal innych przed zakupem tych smieci

oszukany przez zmowe
  • Czas najwyzszy by ktos poszedl do roboty np do MC Donalda Autor: ~Sitwa [192.95.4.*]
    Zabierzem wszystko
[x]
DAMFINW 0,00% 2,11 2020-12-28 15:53:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.