• C/Wk=0,12 Autor: ~Ja [80.238.77.*]
    Brawo, Wy! C/Wk=0.12. I to w przeddzień istotnych zmian restrukturyzacyjnych w HomeBroker, które dają spółce drugą młodość...I to w momencie zaostrzenia polityki kredytowej przez banki będącej wodą na młyn dla pośredników, w przeddzień wprowadzania PPK na polską giełdę, które wzmocnią wyniki Noble Funds. Brawo, Wy!

• Re: C/Wk=0,12 Autor: ~Ty [83.30.78.*]
    To wszystko powoduje że qrs po dnie szoruje. Licze na 1.5 - 1.8
  • Re: C/Wk=0,12 Autor: ~Blow [188.146.163.*]
    Ja czekam na minimum 8 zl..mniej nawet nie puszcze ani jednej akcji..czyli kazdy z nas na cos czeka..arkusz jest tak dziurawy ze do 7 zlotych można pojsc w mig jak i zdolowac papier..
  • Re: C/Wk=0,12 Autor: ~Ty [94.254.177.*]
    Ja przy 1.8 zacznę mały skup. Będzie deko poniżej średniej :) a poźni3j niech grzeje w górę...
  • Re: C/Wk=0,12 Autor: ~Blow [188.146.163.*]
    Narazie przezucaja i mecza konia..moze zachaczyc psychologicznie lekko ponizej 2 ale to bez znaczenia...poczekamy cierpkiwie..widac po zleceniach każde mj sesji i co chodzi...
  • Re: C/Wk=0,12 Autor: ~Piotr [83.26.104.*]
    To co już restrukturyzacja w firmie zakończona??
  • Re: C/Wk=0,12 Autor: ~fff [95.41.234.*]
    dziś tak, jest 0,12 ale zobacz jak było na IDEA,
    WK w 1 czy 2 kw był 23zł na akcję a dziś mamy trochę ponad 2zł
    Na OPEN także mamy tendencję spadającą, było 5zł, jest 3zł (a kiedyś to nawet 7zł było!)
    Także nikt nie wie ile tych kapitałów zostanie np. za pół roku.
    Ja liczę, że będzie dobrze ale WK bym się nie sugerował - dziś jest tyle, jutro może być połowę mniej
  • Re: C/Wk=0,12 Autor: ~Olo [195.212.29.*]
    Zgadza sie z Ideą ale to bank z kiepskimi aktywami, u nas tez mozna oczekiwać spadku WK ale w moim odczuciu nie w takiej skali
  • Re: C/Wk=0,12 Autor: ~Dam [5.173.48.*]
    Co z kursem dziś?
  • Re: C/Wk=0,12 Autor: ~Piotr [83.26.59.*]
    Stoi w miejscu ,NF zaspał albo planowana cisza w całej stajni LC przed oczekiwanym info
  • Re: C/Wk=0,12 Autor: ~YUT [5.172.234.*]
    OPEN SKUPUJE NON STOP SWOJE AKCJE ALE COS KURS STOI W MIEJSCU
  • Re: C/Wk=0,12 Autor: ~Ynoraz [91.201.46.*]
    YUT to ty sie lepiej zajmij zbieraniem truskawek - gdzie niby opf skupuje?

Ja widze, że raczej kupuje mniej, sprzedaje więcej.... momentami puszczając poniżej ceny zakupu...
  • Re: C/Wk=0,12 Autor: ~Blow [188.146.58.*]
    Narazie sie nic ciekawego nie dzieje..osiedlismy na takzwanej mieliznie..wyczekiwanie...widziales jak trakcja i polimexem ktos sie zabawil ? Na trakcji w dwa dni prawie zlotowke zrobili do przodu...na kani wedlug mnie jeszcze sie podzieje spekulacyjnie..ale to tez ryzyko
  • Re: C/Wk=0,12 Autor: ~golec [89.229.217.*]
    czuje typowe podbijanie syfa przed bankructwem i próbą opuszczenia pokładu przez białych kołnierzykow
  • Re: C/Wk=0,12 Autor: ~h3rl [5.184.57.*]
    Ja sobie zdaje sprawę, że jesteśmy dopiero krajem rozwijającym się - ale jak "białe kołnierzyki" opuszczają pokład przy obrocie rzędu 7 tysięcy to rzeczywiście bieda, oj bieda...
  • Re: C/Wk=0,12 Autor: ~Blow [188.147.46.*]
    Jasne...przy takim obrocie..? Kolega wyzej pomylil spolki albo poklady...ale to jeszcze ...musi posiedziec przynajmniej kilkanascie lat na gieldzie...bedzie wiedzial wtedy jak opuszczanie wyglada i kto musi raportowac o tym a kto nie....i tak dalej i tak dalej...bo pisac dla samego pisania...to szkoda czasu..
  • Re: C/Wk=0,12 Autor: ~Ynoraz [94.254.207.*]
    Blow... a co jak na opf siedzą grube flegmatyki? Koledzy powyzej widzą podbijanie, pewnie binokli nie założyli, - a prawda jest taka, że ta cena to denko - podbijanie to okolice 3 -4zl... by musiało być, ale wracając do flegmatyków - to pasuje mi ta prędkość opuszczania pokładu do nich... :) spoko kupią od cierpliwych dużo wyżej...
[x]
OPENFIN 0,00% 0,05 2023-02-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.