Dołek złapano. Wsparcie sprzed 3 lat, dodatkowo zeszło do dolnej bandy.
Za tydzień wyniki i powrót do skupu akcji. Wszystko się zbiega w jednym momencie, czas będzie na odbicie, kwestia jakie. Może coś mi jeszcze wpadnie przed odbiciem.
Jak dla mnie na miesięcznym młotek. Dodatkowo formacja trzech białych żołnierzy. Skup choć mały stabilizuje kurs. Najważniejsze że pojawił się jakiś popyt. Kluczowy opór to teraz 2-2,2 zł. Przebicie spowoduje prawdopodobnie dojście do górnej bandy - linia opadajaca obecnie na 3,3-3,4 zł. To by było pewnie na tyle chyba że dadzą dywidendę sowita albo wyniki za 2 kwartał rewelacyjne. Ten ostatni poziom będzie bardzo ciężko przebić bez maga info ze spółki...
Car tu nie ma złudzeń to cos najwyżej odbije się od złotówki tam czekam skup to zabawa w której animals co rusz dokłada na prawej jednym słowem szambo bez twardego dna
Gdzie indziej na samą wieść o skupie akcji, kurs i zainteresowanie szło by do góry a tutaj ..........brak jakichkolwiek perspektyw na przyszłość. Masakra, prezes rozłożył spółkę jak Misiewicze gospodarkę.
chciałbym żeby rozłożył firmę jak misiewicze gospodarkę = najwyższy wzrost PKB w UE 4,3% średnia uni 1,4% z każdej strony świata pozytywne opinie o Polskiej gospodarce rankingi itp. idp .......... więc nie pitol mi tu o Misiewiczach jak nie masz pojęcia
Wzrost gospodarczy to nic innego jak inflacja, największy ma Białoruś, Rumunia, Węgry i Polska gdzie nie pracuje blisko 45 proc. społeczeństwa w wieku produkcyjnym. Mimo rekordowo niskiego bezrobocia nie zmieniło się to od dekady Siedzą na wczesnych emeryturach , żyją z socjalu a reszcie się mówi aby pracowali do śmierci i płacili składki do ZUS na święte krowy, teraz jeszcze obniżyli policjantom. Gdzie połowa Polaków zarabia tyle co zasiłek na zachodzie a wpaja im się, że już ich doganiamy. A na wykresie już ich prześcignęliśmy.
Na kolana polski sługusie, będę medytował, kurs podnosił, podaję numer konta....09828982741924 nic za darmo oczywiście.
Znany pisarz austriacki urodzony w Holandii, Thomas Bernhard, napisał te mądre słowa ,, Polska jest jak śmiertelna choroba, którą mieszkańcy zarazają się, lub nabywają od urodzenia. Jeśli nie uciekną w pewnym momencie, prędzej czy pózniej popełnią samobójstwo, lub zemrą podłą śmiercią na ziemi zatrutej bezmyślną mieszanką ksenofobii i katolicyzmu,,
Suwerenowi nie można mówić ze jest głupi i śmieszny bo się obraża ...