Dnia 2019-05-19 o godz. 20:40 ~Slay napisał(a): > Posadzą gościa od ksero? Myślę że bracia ksero mają duży problem i rada nadzorcza, niebawem spotkanie z Temidą lub jak kto woli na Wadze.
ja też właśnie odebrałem wezwanie hehe, sprawdzałem nawet historię transakcji, nic nie ma od stycznia 2017, ale wiem że coś tak kupowałem bo mam w historii papierów ale nic nie pamiętam co i jak.
Mam pytanie do osób w temacie. Czy ten papier nadaje się już tylko do wiadomych celów ? Mam go na rachunku 2 lata zamrożony, czy są jakieś prognozy, przewidywania ??
Mam około 370 000 ale żadnego wezwania nie dostałem, może dlatego że jestem z wielkopolski... a poza tym skąd maja wiedzieć skoro nigdzie nie zgłaszałem
Dnia 2020-02-07 o godz. 13:07 ~ronia napisał(a): > i ja dostalem tylko co ja powiem jak ja tych akcji nie mam w arkuszu i chyba nie mialem to jest mydlenie oczu
Musisz powiedzieć prawdę bo za składanie fałszywych zeznań poczytaj ile grozi, ?? Skoro dostałaś wezwanie to je masz i na pewno byś wezwania nie dostała -dostali tylko ci co mają . A oni myśleli że się uda -my mamy czas który pracuje już na naszą korzyść.
Dnia 2020-02-09 o godz. 13:57 ~misjonarz napisał(a): > Dnia 2020-02-07 o godz. 13:07 ~ronia napisał(a): > > i ja dostalem tylko co ja powiem jak ja tych akcji nie mam w arkuszu i chyba nie mialem to jest mydlenie oczu > > Musisz powiedzieć prawdę bo za składanie fałszywych zeznań poczytaj ile grozi, ?? > Skoro dostałaś wezwanie to je masz i na pewno byś wezwania nie dostała -dostali tylko ci co mają . > A oni myśleli że się uda -my mamy czas który pracuje już na naszą korzyść.
może ktoś więcej coś powiedzieć o co chodzi z tym świadkowaniem ,dzisiaj Policja dostarczyła zawiadomienie na złożenie zeznań w sprawie spółki ARTEFE , nawet nie pamiętam czy i kiedy miałem te akcje ,tak napisane jest że w latach 2009<>15 ,ja nie pamiętam tego .
Dnia 2021-01-21 o godz. 19:40 ~Czy napisał(a): > Dnia 2020-02-09 o godz. 13:57 ~misjonarz napisał(a): > > Dnia 2020-02-07 o godz. 13:07 ~ronia napisał(a): > > > i ja dostalem tylko co ja powiem jak ja tych akcji nie mam w arkuszu i chyba nie mialem to jest mydlenie oczu > > > > Musisz powiedzieć prawdę bo za składanie fałszywych zeznań poczytaj ile grozi, ?? > > Skoro dostałaś wezwanie to je masz i na pewno byś wezwania nie dostała -dostali tylko ci co mają . > > A oni myśleli że się uda -my mamy czas który pracuje już na naszą korzyść. > > może ktoś więcej coś powiedzieć o co chodzi z tym świadkowaniem ,dzisiaj Policja dostarczyła > zawiadomienie na złożenie zeznań w sprawie spółki ARTEFE , nawet nie pamiętam czy i kiedy > miałem te akcje ,tak napisane jest że w latach 2009<>15 ,ja nie pamiętam tego .
Dnia 2021-01-21 o godz. 19:40 ~Czy napisał(a): > Dnia 2020-02-09 o godz. 13:57 ~misjonarz napisał(a): > > Dnia 2020-02-07 o godz. 13:07 ~ronia napisał(a): > > > i ja dostalem tylko co ja powiem jak ja tych akcji nie mam w arkuszu i chyba nie mialem to jest mydlenie oczu > > > > Musisz powiedzieć prawdę bo za składanie fałszywych zeznań poczytaj ile grozi, ?? > > Skoro dostałaś wezwanie to je masz i na pewno byś wezwania nie dostała -dostali tylko ci co mają . > > A oni myśleli że się uda -my mamy czas który pracuje już na naszą korzyść. > > może ktoś więcej coś powiedzieć o co chodzi z tym świadkowaniem ,dzisiaj Policja dostarczyła > zawiadomienie na złożenie zeznań w sprawie spółki ARTEFE , nawet nie pamiętam czy i kiedy > miałem te akcje ,tak napisane jest że w latach 2009<>15 ,ja nie pamiętam tego .
Większość już dawno przesłuchani jeżeli nie pamiętasz to sprawdż w wyciągu swoim na rachunku Prokurator ściągnął wszystkich co im akcje zostały po zawieszeniu notowań więc muszą ci wisieć na rachunku inaczej byś nie dostał wezwania, Jest grupa ludzi poszkodowanych zebrali się złożyli zawiadomienie.
Dnia 2021-01-24 o godz. 11:03 ~norbi napisał(a): > Dnia 2021-01-21 o godz. 19:40 ~Czy napisał(a): > > Dnia 2020-02-09 o godz. 13:57 ~misjonarz napisał(a): > > > Dnia 2020-02-07 o godz. 13:07 ~ronia napisał(a): > > > > i ja dostalem tylko co ja powiem jak ja tych akcji nie mam w arkuszu i chyba nie mialem to jest mydlenie oczu > > > > > > Musisz powiedzieć prawdę bo za składanie fałszywych zeznań poczytaj ile grozi, ?? > > > Skoro dostałaś wezwanie to je masz i na pewno byś wezwania nie dostała -dostali tylko ci co mają . > > > A oni myśleli że się uda -my mamy czas który pracuje już na naszą korzyść. > > > > może ktoś więcej coś powiedzieć o co chodzi z tym świadkowaniem ,dzisiaj Policja dostarczyła > > zawiadomienie na złożenie zeznań w sprawie spółki ARTEFE , nawet nie pamiętam czy i kiedy > > miałem te akcje ,tak napisane jest że w latach 2009<>15 ,ja nie pamiętam tego . > > Większość już dawno przesłuchani jeżeli nie pamiętasz to sprawdż w wyciągu swoim na rachunku Prokurator ściągnął wszystkich co im akcje zostały po zawieszeniu notowań więc muszą ci wisieć na rachunku inaczej byś nie dostał wezwania, > Jest grupa ludzi poszkodowanych zebrali się złożyli zawiadomienie.
za odzew ; ja mam tylko akcje PSW warszawskiego cwaniaczka od węgla i kilka lat wiszą mi na koncie ,innych nie zawieszonych lub będących w likwidacji nie mam . Policjant wtedy przyszedł do domu wieczorem ,czytał że chodzi o ARTEFE i czy miałem tak jak już mówiłem ,nie pamiętam ,tego faktu tyle lat temu i to od 2009 roku ,a ja wtedy nawet komputera nie miałem ,dopiero w 2010 roku sobie kupiłem jak szedłem na operację do szpitala ,coś wspominał że spółka była oczerniana przez inwestorów i dlatego stało się tak jak się stało ,ale to czytał w przedpokoju ,nie chciał dać mi tego pisma do ręki , stwierdził że na komendzie się dowiem co i jak . Chciałem się dowiedzieć w biurze maklerskim o tym czy miałem wtedy akcje ,odpowiedzieli że taka informacja , kosztuje 1400 zł.za lata 2009do 2015 rok . W swoim komputerze nie wiem jak to zrobić ,jak się dostać do tej historii notowań ,po prostu jestem cienki . W poniedziałek mam się zgłosić na godz. 15/30 ,zobaczę czego oni chcą , oczernianie raczej też nie wchodzi w grę . Pozdrawiam.
Dnia 2021-01-24 o godz. 11:37 ~Dzięki napisał(a): > Dnia 2021-01-24 o godz. 11:03 ~norbi napisał(a): > > Dnia 2021-01-21 o godz. 19:40 ~Czy napisał(a): > > > Dnia 2020-02-09 o godz. 13:57 ~misjonarz napisał(a): > > > > Dnia 2020-02-07 o godz. 13:07 ~ronia napisał(a): > > > > > i ja dostalem tylko co ja powiem jak ja tych akcji nie mam w arkuszu i chyba nie mialem to jest mydlenie oczu > > > > > > > > Musisz powiedzieć prawdę bo za składanie fałszywych zeznań poczytaj ile grozi, ?? > > > > Skoro dostałaś wezwanie to je masz i na pewno byś wezwania nie dostała -dostali tylko ci co mają . > > > > A oni myśleli że się uda -my mamy czas który pracuje już na naszą korzyść. > > > > > > może ktoś więcej coś powiedzieć o co chodzi z tym świadkowaniem ,dzisiaj Policja dostarczyła > > > zawiadomienie na złożenie zeznań w sprawie spółki ARTEFE , nawet nie pamiętam czy i kiedy > > > miałem te akcje ,tak napisane jest że w latach 2009<>15 ,ja nie pamiętam tego . > > > > Większość już dawno przesłuchani jeżeli nie pamiętasz to sprawdż w wyciągu swoim na rachunku Prokurator ściągnął wszystkich co im akcje zostały po zawieszeniu notowań więc muszą ci wisieć na rachunku inaczej byś nie dostał wezwania, > > Jest grupa ludzi poszkodowanych zebrali się złożyli zawiadomienie. > > za odzew ; > ja mam tylko akcje PSW warszawskiego cwaniaczka od węgla i kilka lat wiszą mi na koncie ,innych nie zawieszonych > lub będących w likwidacji nie mam . > Policjant wtedy przyszedł do domu wieczorem ,czytał że chodzi o ARTEFE i czy miałem tak jak już mówiłem ,nie > pamiętam ,tego faktu tyle lat temu i to od 2009 roku ,a ja wtedy nawet komputera nie miałem ,dopiero w > 2010 roku sobie kupiłem jak szedłem na operację do szpitala ,coś wspominał że spółka była oczerniana przez > inwestorów i dlatego stało się tak jak się stało ,ale to czytał w przedpokoju ,nie chciał dać mi tego pisma do ręki , > stwierdził że na komendzie się dowiem co i jak . > Chciałem się dowiedzieć w biurze maklerskim o tym czy miałem wtedy akcje ,odpowiedzieli że taka informacja , > kosztuje 1400 zł.za lata 2009do 2015 rok . > W swoim komputerze nie wiem jak to zrobić ,jak się dostać do tej historii notowań ,po prostu jestem cienki . > W poniedziałek mam się zgłosić na godz. 15/30 ,zobaczę czego oni chcą , > oczernianie raczej też nie wchodzi w grę . > Pozdrawiam.
Idziesz i mówisz prawdę dostaniesz pytania od Prokuratora i na nie odpowiesz a policja prześlę to Prokuratorowi bo pewnie nie jesteś z Kielc i przesłucha cię twój komisariat w mieście, masz akcję i jesteś poszkodowany i oto chodzi. Akcjonariusze Artefe zostali oszukani a winni odpowiedzą niebawem .
Dnia 2021-01-24 o godz. 18:24 ~norbi napisał(a): > Dnia 2021-01-24 o godz. 11:37 ~Dzięki napisał(a): > > Dnia 2021-01-24 o godz. 11:03 ~norbi napisał(a): > > > Dnia 2021-01-21 o godz. 19:40 ~Czy napisał(a): > > > > Dnia 2020-02-09 o godz. 13:57 ~misjonarz napisał(a): > > > > > Dnia 2020-02-07 o godz. 13:07 ~ronia napisał(a): > > > > > > i ja dostalem tylko co ja powiem jak ja tych akcji nie mam w arkuszu i chyba nie mialem to jest mydlenie oczu > > > > > > > > > > Musisz powiedzieć prawdę bo za składanie fałszywych zeznań poczytaj ile grozi, ?? > > > > > Skoro dostałaś wezwanie to je masz i na pewno byś wezwania nie dostała -dostali tylko ci co mają . > > > > > A oni myśleli że się uda -my mamy czas który pracuje już na naszą korzyść. > > > > > > > > może ktoś więcej coś powiedzieć o co chodzi z tym świadkowaniem ,dzisiaj Policja dostarczyła > > > > zawiadomienie na złożenie zeznań w sprawie spółki ARTEFE , nawet nie pamiętam czy i kiedy > > > > miałem te akcje ,tak napisane jest że w latach 2009<>15 ,ja nie pamiętam tego . > > > > > > Większość już dawno przesłuchani jeżeli nie pamiętasz to sprawdż w wyciągu swoim na rachunku Prokurator ściągnął wszystkich co im akcje zostały po zawieszeniu notowań więc muszą ci wisieć na rachunku inaczej byś nie dostał wezwania, > > > Jest grupa ludzi poszkodowanych zebrali się złożyli zawiadomienie. > > > > za odzew ; > > ja mam tylko akcje PSW warszawskiego cwaniaczka od węgla i kilka lat wiszą mi na koncie ,innych nie zawieszonych > > lub będących w likwidacji nie mam . > > Policjant wtedy przyszedł do domu wieczorem ,czytał że chodzi o ARTEFE i czy miałem tak jak już mówiłem ,nie > > pamiętam ,tego faktu tyle lat temu i to od 2009 roku ,a ja wtedy nawet komputera nie miałem ,dopiero w > > 2010 roku sobie kupiłem jak szedłem na operację do szpitala ,coś wspominał że spółka była oczerniana przez > > inwestorów i dlatego stało się tak jak się stało ,ale to czytał w przedpokoju ,nie chciał dać mi tego pisma do ręki , > > stwierdził że na komendzie się dowiem co i jak . > > Chciałem się dowiedzieć w biurze maklerskim o tym czy miałem wtedy akcje ,odpowiedzieli że taka informacja , > > kosztuje 1400 zł.za lata 2009do 2015 rok . > > W swoim komputerze nie wiem jak to zrobić ,jak się dostać do tej historii notowań ,po prostu jestem cienki . > > W poniedziałek mam się zgłosić na godz. 15/30 ,zobaczę czego oni chcą , > > oczernianie raczej też nie wchodzi w grę . > > Pozdrawiam. > > Idziesz i mówisz prawdę dostaniesz pytania od Prokuratora i na nie odpowiesz a policja prześlę to Prokuratorowi bo pewnie nie jesteś z Kielc i przesłucha cię twój komisariat w mieście, masz akcję i jesteś poszkodowany i oto chodzi. > Akcjonariusze Artefe zostali oszukani a winni odpowiedzą niebawem . > > tak jak na PSW a tam już sprawa w sądzie >
wróciłem z Komendy ,tak jak mówiłeś ,Prokuratura z Kielc przysłała do Łodzi notkę z zapytaniem , odpowiedziałem zgodnie z prawdą , że nie pamiętam ile i kiedy miałem i za ile je sprzedałem ,czy znałem kogoś z Zarządu , czy może innych akcjonaruszy ,czy ktoś mnie namawiał do zakupu tych akcji lub do sprzedaży ,odpowiedziałem że nikt mnie do niczego nie namawiał . Dziękuję za odezwanie się .
Dnia 2021-01-25 o godz. 16:39 ~Wlaśnie napisał(a): > Dnia 2021-01-24 o godz. 18:24 ~norbi napisał(a): > > Dnia 2021-01-24 o godz. 11:37 ~Dzięki napisał(a): > > > Dnia 2021-01-24 o godz. 11:03 ~norbi napisał(a): > > > > Dnia 2021-01-21 o godz. 19:40 ~Czy napisał(a): > > > > > Dnia 2020-02-09 o godz. 13:57 ~misjonarz napisał(a): > > > > > > Dnia 2020-02-07 o godz. 13:07 ~ronia napisał(a): > > > > > > > i ja dostalem tylko co ja powiem jak ja tych akcji nie mam w arkuszu i chyba nie mialem to jest mydlenie oczu > > > > > > > > > > > > Musisz powiedzieć prawdę bo za składanie fałszywych zeznań poczytaj ile grozi, ?? > > > > > > Skoro dostałaś wezwanie to je masz i na pewno byś wezwania nie dostała -dostali tylko ci co mają . > > > > > > A oni myśleli że się uda -my mamy czas który pracuje już na naszą korzyść. > > > > > > > > > > może ktoś więcej coś powiedzieć o co chodzi z tym świadkowaniem ,dzisiaj Policja dostarczyła > > > > > zawiadomienie na złożenie zeznań w sprawie spółki ARTEFE , nawet nie pamiętam czy i kiedy > > > > > miałem te akcje ,tak napisane jest że w latach 2009<>15 ,ja nie pamiętam tego . > > > > > > > > Większość już dawno przesłuchani jeżeli nie pamiętasz to sprawdż w wyciągu swoim na rachunku Prokurator ściągnął wszystkich co im akcje zostały po zawieszeniu notowań więc muszą ci wisieć na rachunku inaczej byś nie dostał wezwania, > > > > Jest grupa ludzi poszkodowanych zebrali się złożyli zawiadomienie. > > > > > > za odzew ; > > > ja mam tylko akcje PSW warszawskiego cwaniaczka od węgla i kilka lat wiszą mi na koncie ,innych nie zawieszonych > > > lub będących w likwidacji nie mam . > > > Policjant wtedy przyszedł do domu wieczorem ,czytał że chodzi o ARTEFE i czy miałem tak jak już mówiłem ,nie > > > pamiętam ,tego faktu tyle lat temu i to od 2009 roku ,a ja wtedy nawet komputera nie miałem ,dopiero w > > > 2010 roku sobie kupiłem jak szedłem na operację do szpitala ,coś wspominał że spółka była oczerniana przez > > > inwestorów i dlatego stało się tak jak się stało ,ale to czytał w przedpokoju ,nie chciał dać mi tego pisma do ręki , > > > stwierdził że na komendzie się dowiem co i jak . > > > Chciałem się dowiedzieć w biurze maklerskim o tym czy miałem wtedy akcje ,odpowiedzieli że taka informacja , > > > kosztuje 1400 zł.za lata 2009do 2015 rok . > > > W swoim komputerze nie wiem jak to zrobić ,jak się dostać do tej historii notowań ,po prostu jestem cienki . > > > W poniedziałek mam się zgłosić na godz. 15/30 ,zobaczę czego oni chcą , > > > oczernianie raczej też nie wchodzi w grę . > > > Pozdrawiam. > > > > Idziesz i mówisz prawdę dostaniesz pytania od Prokuratora i na nie odpowiesz a policja prześlę to Prokuratorowi bo pewnie nie jesteś z Kielc i przesłucha cię twój komisariat w mieście, masz akcję i jesteś poszkodowany i oto chodzi. > > Akcjonariusze Artefe zostali oszukani a winni odpowiedzą niebawem . > > > > tak jak na PSW a tam już sprawa w sądzie > > > > wróciłem z Komendy ,tak jak mówiłeś ,Prokuratura z Kielc przysłała do Łodzi notkę z zapytaniem , > odpowiedziałem zgodnie z prawdą , że nie pamiętam ile i kiedy miałem i za ile je sprzedałem ,czy znałem kogoś z Zarządu , > czy może innych akcjonaruszy ,czy ktoś mnie namawiał do zakupu tych akcji lub do sprzedaży ,odpowiedziałem > że nikt mnie do niczego nie namawiał . > Dziękuję za odezwanie się .
to teraz czekam na wezwanie z Warszawy w sprawie Krawców .
Dnia 2021-01-25 o godz. 16:41 ~No napisał(a): > Dnia 2021-01-25 o godz. 16:39 ~Wlaśnie napisał(a): > > Dnia 2021-01-24 o godz. 18:24 ~norbi napisał(a): > > > Dnia 2021-01-24 o godz. 11:37 ~Dzięki napisał(a): > > > > Dnia 2021-01-24 o godz. 11:03 ~norbi napisał(a): > > > > > Dnia 2021-01-21 o godz. 19:40 ~Czy napisał(a): > > > > > > Dnia 2020-02-09 o godz. 13:57 ~misjonarz napisał(a): > > > > > > > Dnia 2020-02-07 o godz. 13:07 ~ronia napisał(a): > > > > > > > > i ja dostalem tylko co ja powiem jak ja tych akcji nie mam w arkuszu i chyba nie mialem to jest mydlenie oczu > > > > > > > > > > > > > > Musisz powiedzieć prawdę bo za składanie fałszywych zeznań poczytaj ile grozi, ?? > > > > > > > Skoro dostałaś wezwanie to je masz i na pewno byś wezwania nie dostała -dostali tylko ci co mają . > > > > > > > A oni myśleli że się uda -my mamy czas który pracuje już na naszą korzyść. > > > > > > > > > > > > może ktoś więcej coś powiedzieć o co chodzi z tym świadkowaniem ,dzisiaj Policja dostarczyła > > > > > > zawiadomienie na złożenie zeznań w sprawie spółki ARTEFE , nawet nie pamiętam czy i kiedy > > > > > > miałem te akcje ,tak napisane jest że w latach 2009<>15 ,ja nie pamiętam tego . > > > > > > > > > > Większość już dawno przesłuchani jeżeli nie pamiętasz to sprawdż w wyciągu swoim na rachunku Prokurator ściągnął wszystkich co im akcje zostały po zawieszeniu notowań więc muszą ci wisieć na rachunku inaczej byś nie dostał wezwania, > > > > > Jest grupa ludzi poszkodowanych zebrali się złożyli zawiadomienie. > > > > > > > > za odzew ; > > > > ja mam tylko akcje PSW warszawskiego cwaniaczka od węgla i kilka lat wiszą mi na koncie ,innych nie zawieszonych > > > > lub będących w likwidacji nie mam . > > > > Policjant wtedy przyszedł do domu wieczorem ,czytał że chodzi o ARTEFE i czy miałem tak jak już mówiłem ,nie > > > > pamiętam ,tego faktu tyle lat temu i to od 2009 roku ,a ja wtedy nawet komputera nie miałem ,dopiero w > > > > 2010 roku sobie kupiłem jak szedłem na operację do szpitala ,coś wspominał że spółka była oczerniana przez > > > > inwestorów i dlatego stało się tak jak się stało ,ale to czytał w przedpokoju ,nie chciał dać mi tego pisma do ręki , > > > > stwierdził że na komendzie się dowiem co i jak . > > > > Chciałem się dowiedzieć w biurze maklerskim o tym czy miałem wtedy akcje ,odpowiedzieli że taka informacja , > > > > kosztuje 1400 zł.za lata 2009do 2015 rok . > > > > W swoim komputerze nie wiem jak to zrobić ,jak się dostać do tej historii notowań ,po prostu jestem cienki . > > > > W poniedziałek mam się zgłosić na godz. 15/30 ,zobaczę czego oni chcą , > > > > oczernianie raczej też nie wchodzi w grę . > > > > Pozdrawiam. > > > > > > Idziesz i mówisz prawdę dostaniesz pytania od Prokuratora i na nie odpowiesz a policja prześlę to Prokuratorowi bo pewnie nie jesteś z Kielc i przesłucha cię twój komisariat w mieście, masz akcję i jesteś poszkodowany i oto chodzi. > > > Akcjonariusze Artefe zostali oszukani a winni odpowiedzą niebawem . > > > > > > tak jak na PSW a tam już sprawa w sądzie > > > > > > > wróciłem z Komendy ,tak jak mówiłeś ,Prokuratura z Kielc przysłała do Łodzi notkę z zapytaniem , > > odpowiedziałem zgodnie z prawdą , że nie pamiętam ile i kiedy miałem i za ile je sprzedałem ,czy znałem kogoś z Zarządu , > > czy może innych akcjonaruszy ,czy ktoś mnie namawiał do zakupu tych akcji lub do sprzedaży ,odpowiedziałem > > że nikt mnie do niczego nie namawiał . > > Dziękuję za odezwanie się . > > to teraz czekam na wezwanie z Warszawy w sprawie Krawców .
Jeżeli chodzi o Krawców to ty powinieneś być już dawno przesłuchany i raczej kontaktował bym się z olo z forum PSW raczej nie jesteś tam brany po uwagę bo tam Krawce robią już w sądzie mediacje o kase. Natomiast jeśli chodzi o Artefe to jak sprzedałeś akcje i ich nie masz więc też nie jesteś poszkodowany musiał być je mieć do dzisiaj na rachunku - więc coś ci się tu nie klei.
Jeżeli chodzi o Krawców to ty powinieneś być już dawno przesłuchany i raczej kontaktował bym się z olo z forum PSW raczej nie jesteś tam brany po uwagę bo tam Krawce robią już w sądzie mediacje o kase. Natomiast jeśli chodzi o Artefe to jak sprzedałeś akcje i ich nie masz więc też nie jesteś poszkodowany musiał być je mieć do dzisiaj na rachunku - więc coś ci się tu nie klei.
mam tych akcji ,czy i ile miałem nie pamiętam ,za ile kupiłem / sprzedałem nie kojarzę. PSW wiszą mi na koncie do dzisiaj i tyle . Fakt nie ma tego dużo ,nie zdążyłem uciec ze wszystkim . Jak mnie znaleźli twierdząc że mam akcje ,to co ukryłem w tapczanie i dlatego nie mam widocznych , nie wiem o co chodzi
Też dostałem wezwanie jako świadek - to jakaś kpina, bo nie mam i nigdy nie miałem akcji tej firmy. Potwierdzenie z biura maklerskiego za lata 2009-2015, to jak to już było wcześniej wspomniane 1400 zł. ( do 5 lat - za każdy rok kosztuje 100 a a dalej do tyłu 200 zł za rok. Tutaj mamy 7 lat po 200 zł)
Dnia 2021-02-10 o godz. 19:48 ~POI napisał(a): > Też dostałem wezwanie jako świadek - to jakaś kpina, bo nie mam i nigdy nie miałem akcji tej firmy. > Potwierdzenie z biura maklerskiego za lata 2009-2015, to jak to już było wcześniej wspomniane 1400 zł. > ( do 5 lat - za każdy rok kosztuje 100 a a dalej do tyłu 200 zł za rok. Tutaj mamy 7 lat po 200 zł)
Aty się żalisz? czy chwalisz? Policjant cię poinformuje Każda osoba wezwana w charakterze świadka ma obowiązek stawić się przed organem (np. przed sądem, policją, prokuraturą) i złożyć zeznania. Co grozi za składanie fałszywych zeznań? Od 15 kwietnia 2016 roku za składanie fałszywych zeznań sprawca podlega karze od 6 miesięcy do 8 lat pozbawienia wolności (wcześniej sprawca zagrożony był karą do 3 lat pozbawienia wolności). W przypadku, gdy sprawca przestępstwa zeznaje nieprawdę lub zataja prawdę z obawy przed grożącą odpowiedzialnością karną jemu samemu lub jego najbliższym (małżonkowi, wstępnemu, zstępnemu, rodzeństwu, powinowatemu w tej samej linii lub stopniu, osobie pozostającej w stosunku przysposobienia oraz jego małżonkowi, osobie pozostającej we wspólnym pożyciu), ustawodawca przewiduje karę pozbawienia wolności od 3 miesięcy do 5 lat.
pozdrawiam niebawem nie którzy zmienią status świadka na inny informacje możesz uzyskać Komenda Wojewódzka Policji w Kielcach Prokuratura Okręgowa w Kielcach Prokuratura Regionalna w Krakowie -nadzór Prokuratura Krajowa w Warszawie - nadzór