Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  21,04 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Wezwanie w sprawie swiadka

Dnia 2021-01-24 o godz. 11:37 ~Dzięki napisał(a):
> Dnia 2021-01-24 o godz. 11:03 ~norbi napisał(a):
> > Dnia 2021-01-21 o godz. 19:40 ~Czy napisał(a):
> > > Dnia 2020-02-09 o godz. 13:57 ~misjonarz napisał(a):
> > > > Dnia 2020-02-07 o godz. 13:07 ~ronia napisał(a):
> > > > > i ja dostalem tylko co ja powiem jak ja tych akcji nie mam w arkuszu i chyba nie mialem to jest mydlenie oczu
> > > >
> > > > Musisz powiedzieć prawdę bo za składanie fałszywych zeznań poczytaj ile grozi, ??
> > > > Skoro dostałaś wezwanie to je masz i na pewno byś wezwania nie dostała -dostali tylko ci co mają .
> > > > A oni myśleli że się uda -my mamy czas który pracuje już na naszą korzyść.
> > >
> > > może ktoś więcej coś powiedzieć o co chodzi z tym świadkowaniem ,dzisiaj Policja dostarczyła
> > > zawiadomienie na złożenie zeznań w sprawie spółki ARTEFE , nawet nie pamiętam czy i kiedy
> > > miałem te akcje ,tak napisane jest że w latach 2009<>15 ,ja nie pamiętam tego .
> >
> > Większość już dawno przesłuchani jeżeli nie pamiętasz to sprawdż w wyciągu swoim na rachunku Prokurator ściągnął wszystkich co im akcje zostały po zawieszeniu notowań więc muszą ci wisieć na rachunku inaczej byś nie dostał wezwania,
> > Jest grupa ludzi poszkodowanych zebrali się złożyli zawiadomienie.
>
> za odzew ;
> ja mam tylko akcje PSW warszawskiego cwaniaczka od węgla i kilka lat wiszą mi na koncie ,innych nie zawieszonych
> lub będących w likwidacji nie mam .
> Policjant wtedy przyszedł do domu wieczorem ,czytał że chodzi o ARTEFE i czy miałem tak jak już mówiłem ,nie
> pamiętam ,tego faktu tyle lat temu i to od 2009 roku ,a ja wtedy nawet komputera nie miałem ,dopiero w
> 2010 roku sobie kupiłem jak szedłem na operację do szpitala ,coś wspominał że spółka była oczerniana przez
> inwestorów i dlatego stało się tak jak się stało ,ale to czytał w przedpokoju ,nie chciał dać mi tego pisma do ręki ,
> stwierdził że na komendzie się dowiem co i jak .
> Chciałem się dowiedzieć w biurze maklerskim o tym czy miałem wtedy akcje ,odpowiedzieli że taka informacja ,
> kosztuje 1400 zł.za lata 2009do 2015 rok .
> W swoim komputerze nie wiem jak to zrobić ,jak się dostać do tej historii notowań ,po prostu jestem cienki .
> W poniedziałek mam się zgłosić na godz. 15/30 ,zobaczę czego oni chcą ,
> oczernianie raczej też nie wchodzi w grę .
> Pozdrawiam.

Idziesz i mówisz prawdę dostaniesz pytania od Prokuratora i na nie odpowiesz a policja prześlę to Prokuratorowi bo pewnie nie jesteś z Kielc i przesłucha cię twój komisariat w mieście, masz akcję i jesteś poszkodowany i oto chodzi.
Akcjonariusze Artefe zostali oszukani a winni odpowiedzą niebawem .

tak jak na PSW a tam już sprawa w sądzie

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ARTEFE -6,49% 21,04 2016-11-17 10:02:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.