• Pytanie do pana Patrowicza Autor: ~Ciekawski [108.171.129.*]
    Dzień dobry,
    Panie Patrowicz, jutro, zapewne, damf wykaże zysk netto. Czy nie byłoby lepiej dla wszystkich jakąś część tego zysku przekazać na dywidendę?

Tak tylko się pytam, z czystej ciekawości :)
  • Re: Pytanie do pana Patrowicza Autor: ~Mis [5.184.219.*]
    Zysk? A co oni niby robia poza byciem zarejestrowanym?
  • Re: Pytanie do pana Patrowicza Autor: ~Patro_to_mój_kolege [212.160.172.*]
    Jak to z czego zysk, wszak obecnie DAMF zajmuje się lichwą i z tego jakieś tam drobne na waciki zawsze są wypracowywane, a że nie ma zarządu, nie ma siedziby, nie ma na kogo wydawać kasy np. na kawę, ciasteczka czy długopisy, to i nie ma kto tego minimalnego zysku przejadać, tak więc wszystko po odliczeniu podatku wędruje w kasie spółki :)))
  • Re: Pytanie do pana Patrowicza Autor: ~MariuszPatrowicz [5.173.32.*]
    Jaką dywidendę - jaki zysk ??? Chłopie my koniec z końcem ledwo skręcamy
  • Re: Pytanie do chama patrowicza Autor: ~Fotto [178.37.76.*]
    Dnia 2019-05-09 o godz. 14:08 ~Ciekawski napisał(a):
    > Dzień dobry,
    > > Panie Patrowicz, jutro, zapewne, damf wykaże zysk netto. Czy nie byłoby lepiej dla wszystkich jakąś część tego zysku przekazać na dywidendę?
    >
    > Tak tylko się pytam, z czystej ciekawości :)

jaki pan ? , jaki pan ? ..... to jest cham !!!nie pan !
  • Re: Pytanie do chama patrowicza Autor: ~Fotto [188.146.229.*]
    Pisz pod swoim nickiem
  • Re: Pytanie do pana Patrowicza Autor: ~GRUBY [5.173.113.*]
    Jaka dewidenda wójek meble wysprzedaje na czynsz krzesło już poszło ??? jeszcze stolik lampka na nafte i pare pierdołów zostało ??
  • Re: Pytanie do pana Patrowicza - przeznaczenie zysku Autor: ~obrotowy [108.171.129.*]
    dywidenda?
    oto projekt uchwały na dzień 24.06.2018 - tak sami specjaliści tam pracuję i nie są w stanie wyłapać, że mamy już rok 2019....

"Zgromadzenie Akcjonariuszy Spółki postanawia przeznaczyć zysk z roku obrotowego 2018 w wysokości 512 237,21 (słownie: …………………………………………/100) na pokrycie strat z lat kolejnych."

czyli zakładają, że w przyszłych latach będą same starty.... widać jak na dłoni o celu działalności tej spółki, który jest wręcz odwrotny do wydawało by się logicznego powodu działania wszystkich spółek tj. przynoszenia zysków.

Pranie brudnej kasy? innego celu nie widzę ale kto wie co oni sobie myślę w swoich głowach....
  • Re: Pytanie do pana Patrowicza Autor: ~bananabomb [5.173.50.*]
    Na Olx wystawił swój słynny grzebień do czesania Leszcza
  • Re: Pytanie do pana Patrowicza Autor: ~Osioł [94.254.184.*]
    kiedy pan zamykasz to a otwierasz nowe z drukarnio ...
  • Re: Pytanie do pana Patrowicza Autor: ~CDA [5.173.17.*]
    kupilem duzo tych akcji po prawie 3 zlote to jest niecale 2 grosze ceny z przed scalenia .
    Nie znam sie na gieldzie ale rozsadne sie wydaje ze nie spasc niezej 

Dzis widze jak bylem naiwny .
    Zastanawialem sie jak to mozliwe by akcje dzis kosztowaly prawie 1 grosz ?
    Dopiero teraz dotarlo do mnie ze cena jest regulowana przez zmowione ze soba osoby

Wiem ze i tak nie odzyskam tych pieniedzy , wiec przestrzegam Wszystkich przed zakupem

Z kolei tej zmowionej sitwie od razu pisze , ze nie odsprzedam tych akcji taniej !!! - nie ma juz dla mnie znaczenia czy strace dwa , trzy tysiace , czy strace wszystko. - moich akcji nigdy nie dostaniecie ( i wbrew pozorom ) mam z tego chociaz taka satysfakcje.

Poza tym ( to tez moja prywatna satysfakcja ) bede z uporem maniak ostzregal innych przed zakupem tych smieci

oszukany przez zmowe
[x]
DAMFINW 0,00% 2,11 2020-12-28 15:53:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.