Sie przekonamy..kto mial racje juz niedlugo..ja twierdze ze na tym papierze zarobi sie minimum 100 procent od 3.24..czyli od scalenia..a czas pokaze kto mial z nas racje..
nie ma ryzyka nie ma zabawy to jasne ale bliżej idei do truposza niż do pozyskania nowego inwestora a co za tym idzie zdeafaltuowanie grupy bo nie sądzę żeby było inaczej
Mysle ze leszek nie pociagnie ze wszystkimi koniami..dlatego albo laczenie albo sprzedaz..zostawi 2 banki i opena, tak mysle..nie jest wykluczone ze wszystko poczyscili pod nowego inwestora..moze bylo tak ze z kims sie dogadal..a ten ktos powiedzial..prosze teraz wszystkie trupy wystawic
...ja wchodze ale musze miec czyste pole, to tylko domysly ale realne, zaczynamy tu od bazy..a takie zagrania jak dzisiaj swiadcza o jednym..psychologia..masz tu np.100 tys zainwestowane..dzisiaj przez chwile miales 50 przy 1.77..wpadasz w panike..wystawiasz do sprzedazy...po czym zawieszaja na 2.47 myslisz ..zaraz znowu moze buc 1.77 odddam im po 2.47 ...a oni tylko na to czekaja..ludzie nie chca oddawac akcji i bardzo dobrze..numery fajne..ale i tez twardy akcjonariat..
no oby sie nie zawalilo tu masz racje ale szkoda zeby uwiesili ludzi na hakach na spolkach lc typu idea i open bo tu widzialem ze wisialo troche ciekawe co leszek poswieci ( co mu sie oplaca w obecnej sytuacji)
Postawilem na tego konia..ostatnio poplynalem mocno na Qumaku..ktorego bylem pewny..pewne sa tylko podatki i smierc, mysle ze teraz open jest najbezpieczniejsza inwetsycja z stajni leszka..obstawilbym jeszcze getinnoble..a reszta...worka restrukturyzuja..mysle ze tam dopiero zacznie sie gra..narazie mieszaja..malo ma akcji ulica..trzeba poczekac na openie na rozwoj wydarzeń, najblizsze sesje moga byc ciekawe..gdybym postawil sie na ich miejscu i raport ma byc dobry..wyprowadzilbym kurs na 4.50- 5 zlotych przed 15 maja a po dobrych wynikach pociagnal w okolice 7 lub 8 zl i tam zrobil przepierke czy tez wirowke..pamietasz jak idea szla od 5...prawie w pionie..troche handlu i zawieszenie..a tu arkusz swieci pustkami ze az sie prosi to pociagnac..wiadomo otoczenie nie jest az takie korzystne..ale ...jest duza szansa..
Witam Was po przerwie cierpliwi akcjonariusze! Ja kupiłem spory pakiet jeszcze przed scaleniem i cierpliwie obserwuje "zabawę" przy kursie. Podzielam opinię Blow a co będzie czas pokaże.Grunt to nie dać się nagonce na spadki. Pozdrawiam