jest napisane w raporcie ; wartość na jedną akcję 3 zł a mamy 50 gr. obecna c/wk = 0.15 !! z kazdym kwartałem będą teraz coraz lepsze wyniki . moze być odbicie ( formacja spodka 2 zł ) ??
lepiej to już było i spółka tego nie wykorzystała , obowiązuję jeden słuszny trend , zapewne coś odbije co fundusze wykorzystają do sypania jak ostatnio , tu nie będzie drugi polcolorit , tak jak getback nie był drugim krukiem
FORMACJA SPODKA ! PO PODWYŻCE CEN OD 1 KWIETNIA DRUGI KWARTAŁ BĘDZIE NA PLUS !! A MAMY BARDZO DUŻO FUNDUSZY W AKCJONARIACIE CO POZYTYWNIE WPŁYNIE NA KURS SPÓŁKI jest napisane w raporcie ; wartość na jedną akcję 3 zł a mamy 50 gr. obecna c/wk = 0.15 !! z kazdym kwartałem będą teraz coraz lepsze wyniki . moze być odbicie ( formacja spodka 2 zł ) ??
kapitały własne 155 mln zł a obecna kapitalizacja to 26 mln zł !!!!! to jest chore !! FORMACJA SPODKA ! PO PODWYŻCE CEN OD 1 KWIETNIA DRUGI KWARTAŁ BĘDZIE NA PLUS !! A MAMY BARDZO DUŻO FUNDUSZY W AKCJONARIACIE CO POZYTYWNIE WPŁYNIE NA KURS SPÓŁKI jest napisane w raporcie ; wartość na jedną akcję 3 zł a mamy 50 gr. obecna c/wk = 0.15 !! z kazdym kwartałem będą teraz coraz lepsze wyniki . moze być odbicie ( formacja spodka 2 zł ) ?? KAPITAŁY WŁASNE 155 MLN ZŁ !! A SPÓŁKA WYCENIANA NA 25 MLN ZŁ
obecna cena/wk= 0.23 !!! tanio bardzo tanio !! obecna kapitalizacja to 36 mln zł a spółka posiada 155 mln zł kapitałów własnych !!! wszystkie 6 funduszy które są w akcjonariacie brały po 1 zł akcja !!!
Są jeszcze jakieś kapitały własne po takich stratach jakie Firemka pokazała? Jakie Wielkie Wybicie? Czy raczej wielka plajta Firemki i spadek ceny? Spółeczka w ubiegłym roku podała,że strata netto była większa niż 3,5 mln PLN .. Czy powtórzą stratę w tym roku? Oto jest pytanie.
Troll powtarzasz sie którys raz rok 2018 to był celowo zrobione a i tak dewidende 5 ge na akcje wypłacili . O czym ty gadasz Zobacz kazdy rok wstecz był na plus w 2018 zrobili odpisy i pokazali strate . innemu słowy ten rok podniesli marże i wyprostowali to co mieli odpisem w 2018 . teraz szykuje sie czarny koń to juz za 6 dni przekonasz sie o czy pisze. 30.sierpnia będzie raport rozszerżony za I Półrocze 2019
Baju, baju .. Żaden ze mnie troll. Nie powtarzam, a raczej przestrzegam. Jak spojrzeć na 2017 rok to też była strata, tamten rok też na minusie. Łączna strata Spółeczki w 2017 i 2018 była większa niż 4 mln PLN. Czy Czarny Koń pokaże stratę w Raporcie za pierwsze półrocze ? 1 kwartał na sporym minusie,no nie?
Podwyzka cen produktów była na pocżątku drugiego kwartału to miało byc zdrowotne dla przychodów i dochodów Nie spodziewajmy sie kokosów ale powinno być drugi kwartał na plus co równowazy pierwszy . czy tak benedzie to juz za pare dni
Słowa, słowa, słowa. Podwyżka była od 1 kwietnia, w Prima aprilis. Właśnie "miało być", ale czy było zdrowotne dla przychodów? Przychody ważne, jednak to o zyski się rozchodzi. Nie ma co liczyć na kokosy. Spółeczka w ostatnich dwóch latach miała łączną stratę większą niż 4,5 mln PLN, to mówi samo za siebie, czy zatem Spółeczka w najbliższym Wyniku pokarze znowu stratę. Jaki będzie ten najbliższy Raport?