• Ostrzegam Autor: ~Księgowy [188.47.126.*]
    Ale ktoś dzisiaj zbiera !
    To ostatnie fatalne info z banku !
    Wszystko wyczyścili i od tego roku już same zyski

Czy tu piszą podopieczni jakiegoś ośrodka dla umysłowo chorych ???

Ostrzegam: LC ani nie uratuje banków, ani ich nie sprzeda ! On idzie na dno i ciągnie ze sobą pozostałych udziałowców - nie specjalnie oczywiście, ale dostaną rykoszetem - jego banki zostaną przejęte, a akcje umorzone, w ramach przejęcia za złotego(a nie złotówkę, jak piszą niegramotni) !

Radzę się ewakuować - tu nawet spekulacyjne zakupy obarczone są zbyt wysokim ryzykiem, ponieważ każdego dnia mogą zapaść polityczne decyzje urzędników, które zabiją banki LC !!!
  • Re: Ostrzegam Autor: ~łowca [213.195.141.*]
    Ja kupowałem idea po 1,73 w czsie sesji pól roku temu a wtedy był w znacznie lepszej kondycji.
  • Re: Ostrzegam Autor: ~xyz [87.206.200.*]
    Skoro wtedy był w lepszej kondycji po 1,73 to teraz co go czeka skoro jest gorzej niż przy 1,73. Jak myślisz.
  • Re: Ostrzegam Autor: ~missmach [212.180.235.*]
    Nie, nie był w lepszej kondycji, tylko Ty tak myślałeś. Miał wyższe współczynniki, ale w kondycji nie był lepszej. Jakość aktywów była taka sama jak jest dzisiaj, a w zasadzie netto nawet była gorsza. Pisałem na forum nie raz, że odpis wartości firmy przyjdzie, bo w Tax care nie ma takiej wartości aby trzymać cenę z przejęcia. Podobnie odpis na OF. Zaskoczeniem jest te 407 baniek odpisów na kredyty. Oczywiście każdy kto śledzi rynek bankowy i finansowy wie, że odzyskiwanie należności jest trudniejsze przez co ceny spadły, a przecież nie ma już windującego je GetBacku.To musiało mieć wpływ na wartość rezydualną, ale zaskoczeniem jest sama, dość wysoka kwota. Tak czy owak te odpisy zupełnie nie wpływają na funkcjonowanie banku i nie był w lepszej kondycji wbrew temu co piszesz
  • Re: Ostrzegam Autor: ~Leo [83.24.140.*]
    To raczej nie nowość. To oczywiste
  • Re: Ostrzegam Autor: ~Księgowy [188.47.126.*]
    żeby nie było, że nie ostrzegałem...
[x]
IDEABANK -0,13% 1,59 2020-12-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.