• Wyniki. Autor: ~h3rlitz [93.92.116.*]
    Pojawiły się wyniki za 1Q.
    Słabe te dane - a raczej czegoś innego się spodziewaliśmy - chociaż w kredytach wzrosty q/q.

Pytanie czy to wpływ słabego grudnia?
  • Re: Wyniki. Autor: ~oooo [31.131.49.*]
    Może nie są rewelacyjne w porównaniu do 1Q 2018 ale z 2 strony nastąpił wzrost kredytów gotówkowych, a jak pamiętam, to w tą stronę powoli kieruje się opn - a więc widać 1 efekty.
  • Re: Wyniki. Autor: ~Blow [188.146.52.*]
    Zgadza sie , te wyniki nie sa imponujace, a napewno gorsze niz w 2018 r za ten sam okres, przed pania prezes Tomicka jeszcze duzo pracy, mniej opowiesci wiecej działań..zeby te dzialania byly widoczne bo po tych wynikach smiem twierdzic , ze zaduzo nie podzialala za to ladnie opowiadala o planach,...
  • Re: Wyniki. Autor: ~kotopotopejl [89.228.252.*]
    kredyty -2% - tragedii nie ma, gorzej wygląda Home Broker. W każdym razie spodziewałem się wzrostów na OF, a tu efektów nie widać.
    Słabo też wygląda kontakt z OF - nie udało mi się skontaktować z nikim ds. akconariuszy: 1 osoba od relacji inwestorskich "na urlopie od lutego", a do drugiej w zastepstwie nie dochodzą maile. Udało mi się dorwać nr. tel do Pani od relacji inwestorskich, ale tel. ciągle odpowiada pocztą głosową.
  • Re: Wyniki. Autor: ~Ja [80.238.77.*]
    spodziewałem się innych wyników
[x]
OPENFIN 0,00% 0,05 2023-02-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.