Zawieszenie obrotu akcjami Emitenta nastąpi w terminie od dnia 16 kwietnia 2019 r. do dnia 30 kwietnia 2019 r. Dzień scalenia akcji Emitenta ustalono na dzień 30 kwietnia 2019 r., a dzień wznowienia notowań akcji Emitenta po dniu scalenia - na dzień 2 maja 2019 r.
w sumie zawieszają do dnia podania raportu, 1 dzień za wiele nie zmienia, bo 1 maja i tak bez obrotów. potem powrót na ciągłe, co wg. mnie jest lepsze niż fixing przy publikacji wyników
co do drugiego fixu jeszcze bym się nie przejmował, ciągle jesteśmy nad kreską i dopóki jesteśmy nad nią, a ona jest skierowana ku górze, to jest OK. Martwi jedynie sterowanie popytem/podażą. Oby ciągłe to trochę ukróciły.
Kolego a czego sie spodziewales? Ze urosnie do 0.60..po to lataja w tym przedziale bo bedzie scalenie w okolicach 0.50 plus minus..takze teraz nieistotne za bardzo..poczekajmy na scalenie..mysle ze na poczatku strzasna akcjonariuszy..by zasiac panike a pozniej mocna gora a jak bedzie to zobaczymy w maju..
Napewno nie sprzedam. Zbyt cenny papier. Wzrost wniosków o kredyt o 27% i sprzedawać? Nigdy w życiu. Tutaj dopiero zacznie się rajd. Kurs trzymają tylko wyniki za IVQ z możliwymi odpisami, tyle że ja się odpisów nie boję, bo spółka jest wyceniana groszowo i nawet 50% odpis mnie nie przeraża bo C/Wk wtedy będzie nadal kategorycznie niska(0.2)
ja nie czekam specjalnie na scalenie. Najbardziej czekam na wyniki sprzedaży za 1Q, bo wiem że będą znakomite. Ale oczywiście rynek musi widzieć czarno na białym, że jest dobrze i dlatego kurs dryfuje.
Jasne..ale zeby papier zaczal isc jak nalezy potrzebne jest scalenie ..do tego 12 milionow akcji w obrocie i mozna zrobic cuda..zobacz info na getin holding..chca pozyskac 40 milionow z obligow od instytucjonalnych do konca czerwca 2019r.Pomysl jak podadza kto wykupil i laczy sie to nam po scaleniu z raportem kwartalnym - to naczynia polaczone, wystarczy zapalnik...