• 100 m do ropy!!!!!!!!!!!!! Autor: ~ja [37.190.199.*]
    Przypomina mi się prezes Petrolinwestu.
  • Re: 100 m do ropy!!!!!!!!!!!!! Autor: ~henio [80.53.213.*]
    To nie inwestuj! i pozwól innym. Domyślam się że sprzedałeś i będzie ciężko odkupić jak sytuacja się będzie poprawiać.
  • Re: 100 m do ropy!!!!!!!!!!!!! Autor: ~noname [89.64.11.*]
    Super porównanie :)

Dodałbym jeszcze, że jak się coś złego dzieje w FKD to zawsze winni są INNI, ewentualnie niesprzyjające otoczenie - wchury, wyłączony prąd, trzęsienie ziemi, gradobicie itp. Dlatego Prezes prosi o drugą szansę dla spółki, potem trzecią, mówi o nowym otwarciu... A obligatariusze siedźcie cicho i módlcie się, zebyście cokolwiek odzyskali. Jedyna propozycja to rolka obligacji lub konwersja na akcje. Co w ogóle nie przybliża do odzyskania gotowki :(
  • Re: 100 m do ropy!!!!!!!!!!!!! Autor: ~oli [80.55.169.*]
    A ty widzę nadal mącisz grubasku
    nieładnie,nieładnie
    Ale przyjdzie czas i na takich jak ty ,wiadomo o czym piszemy-PRAWDA-przyznaj sie wszystkim kim NAPRAWDĘ jesteś

Klakierom hochsztaplera mówimy stanowcze NIE :)
  • Re: 100 m do ropy!!!!!!!!!!!!! Autor: ~oli [83.23.238.*]
    na szczęście nie jesteś anonimowy i tego typu stwierdzenia podlegają mimo wszystko pod pomówienia i publiczne oskarżenia,a to już brzydko pachnie
  • Re: 100 m do ropy!!!!!!!!!!!!! Autor: ~doctorX [78.8.237.*]
    nie dziaduj...pajacu...trochę honoru- będziesz straszył nierobie ludzi którzy dają swoją kasę...za kogo się uważasz?
  • Re: 100 m do ropy!!!!!!!!!!!!! Autor: ~oli [83.23.238.*]
    znowu język ulicy a potem się dziwicie że wpisy zostają usunięte
    oli - nie jestem anonimowy w sieci, tak samo jak Ty nie jesteś. Jeżeli próbując mnie straszyć, myślisz, że powstrzymasz mnie od pisania prawdy - mocno się mylisz. Podtrzymuję to co napisałem w skomentowanym przez Ciebie poście - zarówno jeśli chodzi o klakierstwo jak i hochsztaplerstwo. Życzę FKD żeby przetrwała mimo tego co się w spółce wydarzyło pod rządami nieudolnego Prezesa. Mam nadzieję, że nie stanie się to kosztem drobnych akcjonariuszy i obligatariuszy, którzy nie mogą odzyskać swoich pieniędzy. I których Prezes Zieliński od dłuższego czasu zwodzi, obiecując gruszki na wierzbie.
[x]
FABRYKAKD 1,03% 0,05 2024-06-03 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.