• itm Autor: ~dlugi [176.221.123.*]
    nie widac wzrosty od 0,95 do 3 zl w 3 miesiace jak nie pasuje to zaniesc pieniadze do banku na lokate
  • Re: itm Autor: ~Kaktus [5.173.69.*]
    Mam w Gnieźnie przyjaciela,który wie o co chodzi. Zwykli wulkanizatorzy zamarzyli sobie by wbić się na giełdę. Załatwili lewe wyceny nieruchomości i tak za chałupy w Gnieżnie po 100m2 wycenili na kilka baniek i poszło. Ten majątek wywalili na Cypr. Otworzyli tam kilka spółek m.in. STELAMOR i Letamor Holdings. Oczywiście bracia P. są ich właścicielami. I tak sami sobie udzielają pożyczek by kiwać inwestorów. Że niby będzie zysk. LIPA i tylejak by to powiedział syn TUSKA
  • Re: itm Autor: ~Adaśko [188.146.54.*]
    Czekamy na jakieś info ?
    Nie ma co czekać na info. To Panowie czekają na odwiedziny służb aż im się portki trzęsą.
    No ale jak chcecie info to je dostaniecie po raporcie 05.04.2019r. Pomdlejecie.
  • Re: itm Autor: ~Ruski [94.254.212.*]
    Nie strasz leszczu. I tak nikt nie sprzeda na tym poziomie
    Każdy średnio inteligentny sprzeda i nie dla zysku tylko by minimalizować straty. I się tak Ruski nie denerwuj jak ,,cebulaki z Gniezna" bo ci żyłka pęknie.
  • Re: itm Autor: ~Ruski [94.254.212.*]
    Z Gnieznem mam tyle wspólnego ze wiem że kiedyś było stolicą polski. Patrząc na obroty kolejny dzień wygląda na to że sami idioci bo oprócz przerzucania jakiś śmiesznych pakiecikow jakoś chętnych na sprzedaż nie ma. I wcale się nie dziwię. Co do raportu za 2018r to przecież wszystko jasne od dawna. Też żałuję że nie brałem więcej po 1zł czy 2 zł. Ale to se nie wroci
    Misiu,Misiu,Ruski Misiu. Pachnie mi to farmazony 4 Braci P. niby prezesów a jednak z konotacjami w wariatkowie. I ta słoma z butów. Słyszałem że któryś z braci P. strzelał z broni do swojej pracownicy i trzeba było płacić odszkodowanie i może za szkołę zapłacić ? No nie wiem czy mam kontynuować czy poczekamy do piątku? chyba poczekamy bo będzie ciekawiej. No i pogadamy sobie o tym kopaniu złota w Azji. Pojechało dwóch wulkanizatorów z Gniezna kopać złoto i nic nie wykopało. Może ta żyła złota jest a może jej nie ma. Stepy, stepy, wiatry, burze ja Piotrowskim nie powróżę, przyjdzie jesień, przyjdzie zima i ,,Cebulaków" na giełdzie ni ma. Pozdro Ruski
  • Re: itm Autor: ~Raport [77.252.99.*]
    Kiepski raport. Co na to Ferdynand?
[x]
ITMTRADE 0,00% 0,15 2022-10-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.