• Wyniki. Autor: ~CukrowyBaranek [193.200.123.*]
    Sprzedawać chłopaki póki jeszcze macie jakiś zarobek. Wajcha poszła w drugą stronę.
  • Re: Wyniki. Autor: ~max [217.226.176.*]
    jak tutaj ktoś chyba sam ze sobą gra
  • Re: Wyniki. Autor: ~CukrowyBaranek [193.200.123.*]
    Dnia 2019-03-28 o godz. 15:46 ~max napisał(a):
    > jak tutaj ktoś chyba sam ze sobą gra

No właśnie o tym napisałem...
  • Re: Wyniki. Autor: ~tratata [89.76.187.*]
    Biorąc pod uwagę warunki panujące obecnie na rynkach finansowych, priorytetem jest dla nas poprawa płynności,
    zapewnienie sobie dostępu do kapitału i nabywanie nowych gruntów pod inwestycje. Osiągnięcie tych celów ma
    szczególne znaczenie dla Grupy, ponieważ stanowi podstawę działań podejmowanych w celu ukończenia obecnie
    realizowanych inwestycji, a jednocześnie sprzyja rozwojowi prowadzonej działalności.  
  • Re: Wyniki. Autor: spock55 [193.111.166.*]
    Dnia 2019-03-28 o godz. 16:01 ~tratata napisał(a):
    > Biorąc pod uwagę warunki panujące obecnie na rynkach finansowych, priorytetem jest dla nas poprawa płynności,
    > zapewnienie sobie dostępu do kapitału i nabywanie nowych gruntów pod inwestycje. Osiągnięcie tych celów ma
    > szczególne znaczenie dla Grupy, ponieważ stanowi podstawę działań podejmowanych w celu ukończenia obecnie
    > realizowanych inwestycji, a jednocześnie sprzyja rozwojowi prowadzonej działalności.  

Wyniki za 4Q są przecież dobre. Więcej niż za 3 kwartały tego roku. Szkoda że dywi nie płacą.
  • A mi się to podoba Autor: ~FanRona [37.47.67.*]
    Wnioski Kluczowym strategicznym celem inwestycyjnym, który AMC stara się nieustannie realizować, jest maksymalizacja wartości Spółki dla akcjonariuszy.

To do roboty :)
  • Re: A mi się to podoba Autor: ~max [217.226.176.*]
    biorą sie za robotę tylko nie w tą stronę:)
[x]
ATLASEST 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.