mielismy teraz szanse. i tylko jeden sie odwazyl pojechac. ja mam za malo. ale az dziwne ze na tyle %FF tylko on sie zarejestrował. myslalem ze bedzie wiecej. teraz to juz koniec.
chemos to jest przekret od poczatku. sciema parowy. tu nic nie wyglada tak jak jest.emisje akcji wywalanie w rynek, gazela biznesu itp. uwalenie kursu. parowa wyprzedal akcje po 0,5 groszy(4 zł na obecny kurs) splity resplity i inne cuda.i mamy 0,3 grosza z 4 zl. przy takich czy innych info. bedzie i 0,1. a potem znow gazela biznesu. odwroca odpisy. spolki oddawane po 1 zl wroca.jakas emisja akcji po 0,8 i kurs bedzie latal po 2 zl i znajda sie zyski. pewnie zmienia nazwe i wrobia nastepnych jeleni. tesknie za prawem ktore obowiazuje w chinach.
Witaj kakado ! Inwestorzy nie inwestujący na GPW ani grosza mówią, " ze na giełdach typu banan jest dużo spółek klasy - choinkowe ubieranie jelonka w skrócie -... " Mnie już nie zależy czy będę miał możliwość wyjścia z tego po 4 grosze czy zostanie to wykluczone i sprzedam to na cywilną i złożę pisemne na dziennik podawczy GPW zapytanie w tej sprawie bezpośrednio do prezesa GPW pana Marka Dietla.