nie wywalajcie dużych pakietów jednorazowo w rynek, bo tracicie na tym sami. Szlagi po -10% są z dużą stratą dla portfela. Sprzedawajcie po 1-2tys dziennie i nie stracicie na ubijaniu kursu.
Kolego tu juz nie ma sprzedajacych
..jest wyczekiwanie..wedlug mnie w przyszlym tugodniu info, scalenie i wtedy sie zacznie gra, teraz takie wyciszenie przed...
Kolego tu juz nikt nie sprzedaje..drobni nie maja za duzego wplywu na kurs..to jest przezucanie z jednej strony na druga..masz powiadomienia , to wszystko, czekaja na scalenie, kto chce niech wyrzuci, ja zgarniam wszystko co jest juz od jakiegosc czasu, ponad 300 kilo uzbierane na fixach, ostanie te transakcje po kilkanscie tys wszystkie sa moje, mnie nie interesuje czybteraz kurs bedzie..0.47 czy 0.57.
Ja akumuleje papier pod przyszlosc bo widze ze jest tutaj duza szansa na odwrocenie sytuacji w openfinance , tez mysle ze Tomicka zrobi tu rewolucje i nie bedzie trzeba na nia dlugo czekac, to tyle..
Akumulacja zaczęła się w listopadzie, dokładnie 14 listopada przy kursie 0,24 (milion sztuk, 15 listopada to już 2,5 mln wolumenu). Następnie kontynuacja 10 grudnia przy 0,21.
I następnie 27 stycznia zaczął się rajd od 0,27 do 0,72 (na pierwszym fixie). Teraz wolumeny to po 20 - 25 tys. Czasami dochodzą do 80 tys.