To ja na K dzisiaj dobierałem w dogrywce .W ostatnich sekundach kilku ynvestoróf przebijało się cenami w kilku "śmieciowych" S , aby upchać i wykiwać innych choć o 0,0005 gr !!! Żałosne Ciekawe o czym będą szczekać w najbliższych dniach ???
Nie trzeba być obeznanym co się stanie z kursem jak Spółka podpisze nowe umowy i zaktualizuj stare z nowymi cenami. Teraz wszyscy wiedzą jak jest lub było źle. Firma wyjdzie z tego a kurs wróci na swoje poziomy z przed roku. Dodatkowo dług będzie zlikwidowany może większy inwestor wejdzie w akcje więc są perspektywy. Nie dziwię się że była nagonka. Jeszcze obligatoriusze wyjdą lepiej niż na obligacjach... Tak sądzę i tak myślę.
Gdyby jeszcze "szefu" -"gwiazdor" długów w trudnej sytuacji od początku uczciwie i z szacunkiem podchodził poważnie do inwestorów powierzających mu swoje oszczędności - na pewno skutki byłyby mniej bolesne ! Alle widać potrzebował terapii szokowej , aby zrozumieć do czego doprowadził , by ostatecznie okazać skruchę i wspólnie ratować firmę .Myślę i mam nadzieje , że jesteśmy w przełomowej sytuacjii , a doświadczenia , skrucha i wnioski z historiii dadzą nadzieję na wyjście firmy na prostą , czego wszystkim życzę.
Tracę już nadzieję... Wydrukowali akcje za bezcen i te ciągłe obligacje,
Jedne spłacają drugimi. Co będzie jak nabywcy akcji zawalą podaż na 0.3 i wówczas już nie wyjdziemy na normalne poziomy. Powiedziałem sobie ze jak zacznie rosnąć nie sprzedam aż nie dojdzie do złotówki, ale jak zacznie spadać to wywale wszystko na 0.2 bo jedynki z przodu nie zniosę. Mam 99 tys akcji i pomyśleć ile one teraz są warte, to szkoda słów.