Tak super....może go jeszcze mamy wspierać...a gdzie dał te miliony że sprzedanych akcji???? Zakopał czy oddał Owsiakowi???? Niech odda te miliony..był gwarantem spółki i co zrobił???? Uciekł????dlaczego zrobił to w taki sposób???? Żeby nas ubrać i oszukać? Po co dawał info że kupuję papier jak w tym samym czasie sprzedawał dlaczego nie informował że sprzedał??? Teraz wielce może jest pokrzywdzony czy to kolejny płatny artykuł??? Tu widzę jest jedna wielka ekipa kretaczy .. szkoda gadać...
Niech odda kasę lub towar......... odkupi akcje po 5 zł .................... i zapłaci pracownikom. O bankach i instytucjach finansowych nie wspominam bo to oczywiste. KNF i Urząd skarbowy nie ma wybacz.
Prościej ukraść miliony i zapłacić za artykuł ....straszą mnie boje się uuuuuuuuuu tylko zapomniał napisać gdzie zakopał miliony i dlaczego go straszą buhahahaha .... Najpierw kombinują a potem się boją... Tak czy siak karma i tak go znajdzie gdziekolwiek by się nie ukrył los jest sprawiedliwy... BOG obserwuje ... Teraz setki ludzi przez niego cierpi ....ja też ...spać nie mogę... Ciągle myślę jak dałem się oszukać na obiecanki na płatne artykuły na cuda na kiju... Szkoda gadać... Teraz pracuje po 300godzin miesięcznie żeby spłacać zaległości bo inaczej będzie źle.ale ja mam honor i spłacam długi ...a inni wolą pisać że ich niby straszą ......gdzie są pieniądze za sprzedane akcje??????
Zamiast pisać głupoty wystarczy przeczytać cały artykuł. Jest napisane ze bank wypowiedział kredyt nadużywając swoich praw i zażądał zwrotu pieniędzy. Wróble poinformował wierzycieli o poślizgach w płatnościach ale jeden z nich po lewym nakazie sądowym zrobil zajęcie na całym majątku spółki paraliżując ją kompletnie. Wyborcza pisze ze zostały dostarczone do nich dowody. A wy wierzycie CFI które bez dowodów rzuca oskarżenia. Ja przeczytałem cały artykuł ... a Wy nagłówek
Gdybym miał dowody to zamiast do gazety poszedłby z nimi do prokuratury. Moim zdaniem pan P. próbuje kontratakować przez media bo sytuacja wokół tego co wydarzyło się w spółce coraz bardziej się zagęszcza służby działają drążą temat a CFI naciska na zwrot majątku i ukaranie winnych. Oczywiście to tylko teoria zobaczymy co będzie dalej.