• Walne walnym Autor: ~Maciejjjj [37.47.147.*]
    A czy ktoś wie co się stało z raportami o odwołaniu prezesa i powołaniu członka rady do pełnienia funkcji? Byly na stronie chemosa czy ja miałem jakieś majaki...
  • Re: Walne walnym Autor: ~Lulek [5.173.200.*]
    Były... ale się zmyły. Trzeba się przesiąść na inna spolke bo tu KNF nie dopuści notowan
  • Re: Walne walnym Autor: ~zzz [188.146.56.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/CHEMOSERVIS-DWORY-S-A-Zlozenie-rezygnacji-z-pelnienia-funkcji-Wiceprezesa-Zarzadu-Emitenta-7645050.html
  • Re: Walne walnym Autor: ~akcjon [83.28.202.*]
    Było też ogłoszenie o odwołaniu walnego, a teraz pojawiły się w to miejsce inne ogłoszenia, w tym program na walne, które jak wynika z tego ma się odbyć. Co ciekawe, 11 marca dają ogłoszenie że akcjonariusze mogą się rejestrować na walne w dniu 9 marca czyli trzeba sobie kupić kapsułę czasu i wrócić dwa dni na dzień rejestracji.
    Mam wrażenie, ze ktoś bardzo manipuluje akcjonariuszami, aby się jednak nie zarejestrowali....
    To chyba sprawa do KNF i prokuratury... ja tam na wszelki wypadek wyślę do tych instytucji pisma, niech się przyglądną temu co się dzieje w spółce, bo wyraźnie ktoś tu mocno kombinuje...
[x]
CHEMOS -2,94% 0,33 2018-04-30 16:48:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.