• Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~swój [193.200.82.*]
    Oferowanie obligacji korporacyjnych było zatem dla Gerdy fundamentem biznesu. Ale dziś, kiedy jesteśmy w samym epicentrum afery GetBack, spółka wypiera się tej działalności, twierdząc w przesłanej do nas odpowiedzi, że "nigdy nie pośredniczyła w oferowaniu instrumentów finansowych". Dlaczego?
    Analiza dokumentów i wiadomości e-mail pozyskanych od poszkodowanych inwestorów sugeruje natomiast, że właśnie w tym okresie Gerda Broker mogła pośredniczyć w oferowaniu obligacji, i to nie tylko spółek Konrada K.
    - W 2017 roku, po namowie doradcy Gerdy Broker, zdecydowałem się na reinwestycje w obligacje Hussar Gruppa. Dziś nie mogę odzyskać swoich pieniędzy. To był owoc pracy całego mojego życia - mówi Pan Zdzisław.
    - Pan Kamil przez kilka miesięcy namawiał mnie na zakup obligacji najpierw Hussar Gruppa, potem GB Managers. Mój numer telefonu prawdopodobnie wyniósł z banku, gdzie poprzednio pracował. Odbiór dokumentów ofertowych następował w siedzibie firmy Gerda Broker. Płatności odsetek i wykup obligacji odbywały się terminowo aż do krachu w kwietniu 2018 r. (do czasu wybuchu afery GetBacku - red.) - wskazuje Pani Maria.

• Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~mk-gdakacz [91.102.109.*]
    A nie mógł byś każde zdanie w osobnym poście? Więcej postów = większy zarobek.
    Nic nie myślisz. Ale to nic nowego.
  • Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~list [46.171.51.*]
    Czyli obu podmiotom zarówno gerdzie i fluidowi nie pozostało nic innego jak ostatni skok na kasę a'la bumech. nie zdziwię się jak do firmy przyjdzie pismo od kanadyjskiego inwestora w sprawie zakupu pierdyliarda akcji w celu dywersyfikacji działalności.
    Zrobi się ruch, leszcze się zlecą. Okaże się, że to fejk, nikt za to nie beknie (patrz bumech), a kieszonka po raz ostatni zasilona przed zgaszeniem światła
  • Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~Edon [193.200.82.*]
    Dnia 2019-03-04 o godz. 12:57 ~mk-gdakacz napisał(a):
    > . Ale to nic nowego.

Sypie się koncepcja zarobku na spółce, która poza stratami i okłamywaniem wisielców nie robi nic.

BTW, jak na to wpadłeś, żeby tu zarobić pieniądze? Jest tyle normalnych spółek ...

• Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~hej [5.172.234.*]
    Dnia 2019-03-04 o godz. 13:16 ~Edon napisał(a):
    > Dnia 2019-03-04 o godz. 12:57 ~mk-gdakacz napisał(a):
    > > . Ale to nic nowego.
    >
    > Sypie się koncepcja zarobku na spółce, która poza stratami i okłamywaniem wisielców nie robi nic.
    >
    > BTW, jak na to wpadłeś, żeby tu zarobić pieniądze? Jest tyle normalnych spółek ...
    >

podróbo nicków
    kristoffer58
    vel thiago1
    ty wiesz najlepiej jak boli strata twoja strata na Govenie Eko GetBack i wielu innych .
    Wielu z nas przygląda się tej firmie kupić nie kupić ,będzie pozytyw to się kupi nie to nie,
    ale nie musisz wszystkich obwiniać za swoje niepowodzenia życiowe .
  • Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~bejbe [193.200.82.*]
    Dnia 2019-03-04 o godz. 13:16 ~Edon napisał(a):

> BTW, jak na to wpadłeś, żeby tu zarobić pieniądze? Jest tyle normalnych spółek ...

Zarobić pieniądze na Fluidzie? Hehe.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.164.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.200.82.*]
  • Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~miso [37.248.157.*]
    Nie jest dobrze, zresztą nigdy nie było.
    Skoro nawet Gerda, ostatni Jankowy bastion na dojenie kasy, okazał się być nic nie wartym badziewiem, to na co wam przyszło teraz, gruzownicy?
    Czy paćkanie w labrydze nigdy się nie skończy?
  • Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~kabanos [193.200.82.*]
    Dnia 2019-03-05 o godz. 06:16 ~miso napisał(a):

> Czy paćkanie w labrydze nigdy się nie skończy?

Nigdy, bo Fluid stworzony jest do wysysania kasy od gruzowników.

• Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~to [5.172.234.*]
    Dnia 2019-03-05 o godz. 11:21 ~kabanos napisał(a):
    > Dnia 2019-03-05 o godz. 06:16 ~miso napisał(a):
    >
    > > Czy paćkanie w labrydze nigdy się nie skończy?
    >
    > Nigdy, bo Fluid stworzony jest do wysysania kasy od gruzowników.
    >

ty Kaban jesteś , a nie Kristoffer58 vel thiago1
    co się ukrywasz pod innymi nickami ,
    to że straciłeś
    na Eko
    na Govebnie
    na Indacie
    na Bumechu
    na Fluidzie
    toż to żaden wstyd ,skoro nie ty robiłeś te przekręty to co ty winien ,
    chyba tylko w tym wina twa że byłaś łatwowierna .

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.156.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.200.82.*]
  • Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: mk-gda [37.248.152.*]
    Skoro na Gerdzinę już liczyć nie mogą, to do kogo swe kłamstewka zanosi Jan?
    Do najświętszej panienki?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.152.*]
  • Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~tedejurkiewicz [174.116.76.*]
    Dnia 2019-03-04 o godz. 12:46 ~swój napisał(a):
    > Oferowanie obligacji korporacyjnych było zatem dla Gerdy fundamentem biznesu. Ale dziś, kiedy jesteśmy w samym epicentrum afery GetBack, spółka wypiera się tej działalności, twierdząc w przesłanej do nas odpowiedzi, że "nigdy nie pośredniczyła w oferowaniu instrumentów finansowych". Dlaczego?
    > Analiza dokumentów i wiadomości e-mail pozyskanych od poszkodowanych inwestorów sugeruje natomiast, że właśnie w tym okresie Gerda Broker mogła pośredniczyć w oferowaniu obligacji, i to nie tylko spółek Konrada K.
    > - W 2017 roku, po namowie doradcy Gerdy Broker, zdecydowałem się na reinwestycje w obligacje Hussar Gruppa. Dziś nie mogę odzyskać swoich pieniędzy. To był owoc pracy całego mojego życia - mówi Pan Zdzisław.
    > - Pan Kamil przez kilka miesięcy namawiał mnie na zakup obligacji najpierw Hussar Gruppa, potem GB Managers. Mój numer telefonu prawdopodobnie wyniósł z banku, gdzie poprzednio pracował. Odbiór dokumentów ofertowych następował w siedzibie firmy Gerda Broker. Płatności odsetek i wykup obligacji odbywały się terminowo aż do krachu w kwietniu 2018 r. (do czasu wybuchu afery GetBacku - red.) - wskazuje Pani Maria.
    >

proponuje sie skrzyknac by zadzialac - gerda to przykrywka dla dzialan pana dziury i kurowskiego jak i mecenas kutyby - mamy wprwdzie zabezpieczenia w formie hipoteki, ale trzeba dzialc pilnie by nie rozeszlo sie to na US czy ZUS - proponuje wspolny wniosek do prokuratury o oszustwo  Na podstawie art. 304kpk zawiadamiać organy ścigania o popełnieniu przestępstwa opisanego w treści art.286kk(oszustwo).prosze o kontakt na tadejurkiewicz@hotmail.com
  • Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~Taaa [193.111.166.*]
    Dnia 2019-10-03 o godz. 19:15 ~tedejurkiewicz napisał(a):
    > Dnia 2019-03-04 o godz. 12:46 ~swój napisał(a):
    > > Oferowanie obligacji korporacyjnych było zatem dla Gerdy fundamentem biznesu. Ale dziś, kiedy jesteśmy w samym epicentrum afery GetBack, spółka wypiera się tej działalności, twierdząc w przesłanej do nas odpowiedzi, że "nigdy nie pośredniczyła w oferowaniu instrumentów finansowych". Dlaczego?
    > > Analiza dokumentów i wiadomości e-mail pozyskanych od poszkodowanych inwestorów sugeruje natomiast, że właśnie w tym okresie Gerda Broker mogła pośredniczyć w oferowaniu obligacji, i to nie tylko spółek Konrada K.
    > > - W 2017 roku, po namowie doradcy Gerdy Broker, zdecydowałem się na reinwestycje w obligacje Hussar Gruppa. Dziś nie mogę odzyskać swoich pieniędzy. To był owoc pracy całego mojego życia - mówi Pan Zdzisław.
    > > - Pan Kamil przez kilka miesięcy namawiał mnie na zakup obligacji najpierw Hussar Gruppa, potem GB Managers. Mój numer telefonu prawdopodobnie wyniósł z banku, gdzie poprzednio pracował. Odbiór dokumentów ofertowych następował w siedzibie firmy Gerda Broker. Płatności odsetek i wykup obligacji odbywały się terminowo aż do krachu w kwietniu 2018 r. (do czasu wybuchu afery GetBacku - red.) - wskazuje Pani Maria.
    > >
    >
    > proponuje sie skrzyknac by zadzialac - gerda to przykrywka dla dzialan pana dziury i kurowskiego jak i mecenas kutyby - mamy wprwdzie zabezpieczenia w formie hipoteki, ale trzeba dzialc pilnie by nie rozeszlo sie to na US czy ZUS - proponuje wspolny wniosek do prokuratury o oszustwo  Na podstawie art. 304kpk zawiadamiać organy ścigania o popełnieniu przestępstwa opisanego w treści art.286kk(oszustwo).prosze o kontakt na tadejurkiewicz@hotmail.com

Ale konkretnie kto kogo oszukał i w jaki sposób?
  • Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~Vb [37.248.153.*]
    Juz 8 października a przelewu nie ma!
    Co na to tutejsi gruzownicy?
    Laxigen zażyty a mocne gacie założone?
  • Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~mk-gdakacz [5.172.255.*]
    Księgowa w firmie mówi że wypłata normalnie 10 będzie więc nie siej zamętu.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.236.*]
  • Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~tadejurkiewicz [174.116.76.*]
    Zaprawszam pilnie do wspolpracy
    kontakt tadejurkiewicz@hotmail.com
  • Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~tadejurkiewicz [174.116.76.*]
    Zaprawszam do wspolpracy
    kontakt tadejurkiewicz@hotmail.com
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.237.*]
  • Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~tygrys_myszowaty [89.76.218.*]
    Spoko wodzu. Może mógłbym trochę pomóc - tak się składa, że sporo pamiętam z tego, co Jan na Sędziszowie obiecywał i o czym wspomnieć zapomniał :-) Na początek - chodziły słuchy na forum, że było coś takiego jak memorandum informacyjne pod obligacje emitowane w pierwszych trzech transzach w Q2/2016. Masz do tego dostęp?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.232.*]
  • Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~mmm [37.30.20.*]
    Osoby poszkodowane w związku z nabyciem obligacji proszę o kontakt: 519105869, zajmujemy się postępowaniem na drodze karnej przeciwko członkom zarządu spółki.
  • Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~westors [37.248.155.*]
    Dnia 2020-05-05 o godz. 08:13 ~mmm napisał(a):

> Osoby poszkodowane w związku z nabyciem obligacji proszę o kontakt: 519105869, zajmujemy się postępowaniem na drodze karnej przeciwko członkom zarządu spółki.

Wspaniała incjatywa, ale jestem juz tak utaplany w tym gównie,że nie mam siły walczyć. Pogodziłem sie ze stratą i faktem, że mnie oszukano i wybolcowano odbytnicę.

• Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~Jan [188.146.43.*]
    No ale co sobie użyłeś to twoje nikt Ci tego nie zabierze
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.170.109.*]
  • Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~westors [37.248.155.*]
    Dnia 2020-05-05 o godz. 11:49 ~janzplacuzabaw napisał(a):

> Pamiętasz najbardziej lubiłeś zabawę kulkami Gejszy

Dokładnie to pamiętam. Wkładaliśmy kulki w bobra twojej matki. To już było chyba po kupnie akcji tego bankruta, ale zabawa była przednia! link

• Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: spock55 [37.47.183.*]
    Taka mała rada. Zainteresujcie się tą góralską hatą. Na kogo to i za co zbudowana. Ja pamiętam ze nawet jak brakowało kasy na Zakład to remont i jej wyposażanie trwało nieprzerwanie.
  • Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~Dymanynieraz [188.147.33.*]
    Żel zaprojektowany zakład gonił a on nas dymał i dymał a co wysyłał w chatkę ładował
  • Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~ja [91.196.8.*]
    A kim jesteście? bo teraz to już ciężko komukolwiek zaufać
  • Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~kristoffer58 [46.134.16.*]
    Matkę ciężko namówić na igraszki. To tak, jakby Gładkiego do uczciwości nakłaniać.
  • Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~JacekZ [37.30.16.*]
    Ja oraz dwóch znajomych zleciliśmy nasze sprawy powiązane z Gerda do kancelarii. Szczerze to pogodziłem się już z utratą zainwestowanych pieniędzy, ale o dziwo widać efekty ich działań. Na początku próbowałem sam składać zawiadomienie, ale bez prawników nasze organy ścigania podchodzą do tego w tragiczny sposób. Z tego co mi wiadomo to w dalszym ciągu zbierają poszkodowanych, zostawiam numer do osoby która zajmuję się Gerdą 519105869. Trzymam kciuki za nasze sprawy!
  • Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~Piotr [188.146.35.*]
    A kto miał regulować zobowiązania Hussar, jak Prezesa aresztowano? Trzeba myslec o tym zanim wypisuje się bzdury do Prokuratury i napędza „afera”
  • Re: Gerda - SMRÓD się rozniósł. Autor: ~Michał [178.43.233.*]
    Osoby poszkodowane proszę o kontakt: 519 105 869, prowadzę postępowanie przeciwko Gerdzie Broker jak i poszczególnych emitentów.
[x]
FLUID -4,76% 0,10 2020-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.