Kosiński beż akcji , ci co chcą to mogą sprzedawać, a dobre informacje przed nami. Na razie szarpanie kursem tych co tanio chcą kupić i przybyło negatywnych postów.
Pozdrawiam akcjonariuszy
Dnia 2019-02-27 o godz. 18:54 ~zniewolony napisał(a): > Napisz cos jak bedzie ponad 1 zl ,bo przeciez wtedy bylas bardziej aktywna jeszcze Kowalskiego brakuje i poczuje sie jak rok temu jak ten czas leci.
oj zniewolony wszystko w swoim czasie:))czemu nie brales po 14gr potem 19-20 jak luke zamykali potem 39 jak kolejna luke zamykali itd bedzie i 1zl ale nie odrazu
Skończ płakać i naganiac :) robisz to coraz bardziej nieudolnie, zaraz napiszesz, że kupowałes po 1,2zl i do tego będziesz czekał, ale nadają jak to jest źle... Sprzedaj i skończ naganiac, o ile masz co sprzedać...
Jak sprzedałeś to jesteś na minusie. Wielu wisi na haku i wisieć chce dalej. Mam zablokowaną kasę przez konwersję ale jak dobrze pójdzie zacznie się dziać to będziemy tylko wspominać czasy przedzłotówkowe. Pozdrawiam wszystkich cierpliwych
Dnia 2019-02-27 o godz. 19:21 ~zniewolony napisał(a): > Juz prawie namowiony jestem .Tobie jest latwo bo jestes na plusie jak byl bys w plecy tez bys byl taki odwazny
zniewolony niewiem po ile masz zakup,tez kiedys pisalem ze 1zl drogo ze luka do 20gr zamkneli nawet zeszl 14gri na 2-fixy przez rok zawitali wtedy mnie nie bylo ale sytuacja sie zmienila zeszli z fixow kosy juz nie ma kurs byl 14gr pisalem w prezencie w nowy rok przy 14gr ze sygnal kupna,teraz spolka jest w innym miejscu z perspektywami ,wiec nie ma co plakac musisz czekac cierpliwie a nie zale na forum wylewac jeszcze bedziesz zarobiony kwestia czasu
Drogi Zniewolony. Wiszę na złotówce od zeszłej wiosny i wiszę z pokorą. Nie skomlę, bo nikt mi nie przystawił pistoletu do głowy, żeby kupować za zeta. To był mój wybór, zły, dobry, średni -okaże się. Ale, na Boga, nie płaczę co chwila jak ty albowiem jest to zachowanie żenujące. Pozdrawiam.