CCC zamiast dołożyć akcjonariuszom 10-15 groszy do akcji i wyjść i honorem idzie w zaparte. Próbuje w niegodny sposób zdobyć pozostałe akcje. Identyczna sytuacja była na Polcoloricie gdzie akcjonariusze musieli skierować sprawę do sądu.
pisać donosy do KNF, czym wiecej nas tym wieksza szansa ze sie tym zajmą. To tylko 2min, ja już napisałem dziekuje https://www.knf.gov.pl/dla_konsumenta/formularze_zgloszeniowe
Dominik ty to taki typowy polaczek, jak się cieszę że kogoś oszukali i zrobili na kase. Super ze to nie mnie. A nie sądzisz że to złodziejstwo w biały dzień i CCC powinno już być w prokuraturze.
Dominik złowił złotą rybkę a ona się pyta jakie masz życzenie, a on na to że sąsiad ma taką piękną krowę która tyle mleka daje. Złota rybka mówi chcesz taką samą a Dominik mówi nie chcę żeby mu zdechła.
4one10 - Dominik nie był zawistny on po prostu piętnował twoja głupotę i naiwność - z uporem maniaka pieprzyłeś bzdury o podnoszeniu ceny wezwania i ignorowałes fakty . Nie sprawdziło się nic z twojego bajania i nie miałeś nawet odrobiny honoru by wpłacić 100 na WOŚP za przegrany . Taki z ciebie inwestor z majątkiem 1 tys :)