• Prezes "bawi się" w Singapurze. Autor: ~Slawek [185.56.210.*]
    https://twitter.com/LisieckiMichal/status/1097243887310000128
  • Re: Prezes "bawi się" w Singapurze. Autor: ~5983252 [31.0.23.*]
    A co jeśli pis przegra wybory?
  • Re: Prezes "bawi się" w Singapurze. Autor: ~student [89.64.38.*]
    to wtedy pijana zakonnica w ciąży przejedzie na pasach Michnika
  • Re: Prezes "bawi się" w Singapurze. Autor: ~Znany [78.11.59.*]
    to nie są żarty
    już tusek z Pawlakiem liczą głosy jak w czasie nocnej zmiany = prawdziwi polacy
  • Re: Prezes "bawi się" w Singapurze. Autor: ~student [89.64.38.*]
    już wcześniej pisałem, że pełnej niepodległości jeszcze nie odzyskaliśmy
    ale jak to wytłumaczyć ludziom, którzy jak w hipnozie oglądają tvn
    tym bardziej zetka powinna i to pilnie iść w polskie ręce
  • Re: Prezes "bawi się" w Singapurze. Autor: ~Znany [78.11.59.*]
    wczoraj celowo włączyłem kanał TVN Fakty = telewizja antypolska kłamstwo na kłamstwie i kłamstwem pogania,
  • Re: Prezes "bawi się" w Singapurze. Autor: ~Hehe [46.134.119.*]
    Dzięki PiS polską wstała z kolan i dba o polskie interesy

Przypomnijmy sobie ostatnie poczynania pani ambasador: Ameryce nie podoba się lista leków refundowanych – interweniuje ambasador Mosbacher
  • Re: Prezes "bawi się" w Singapurze. Autor: ~Hehe [46.134.119.*]
    przypomnijmy sobie ostatnie poczynania pani ambasador: Ameryce nie podoba się lista leków refundowanych – interweniuje ambasador Mosbacher
  • Re: Prezes "bawi się" w Singapurze. Autor: ~Obserwator [88.199.172.*]
    popieram
    czym prędzej repolonizować wszystkie media
    media jako wartość strategiczna !!!!!
  • Re: Prezes "bawi się" w Singapurze. Autor: ~afsc [83.26.239.*]
    Wygląda na to, że oprócz populizmu i socjalizmu po cichu wstaliśmy znowu z kolan na arenie międzynarodowej podczas sobotniej konwencji PiS. Miłościwie nam panujący zapowiedzieli m.in. finansowanie PKS-ów. Oficjalnie chodzi o przywrócenie połączeń autobusowych między miastami. Tymczasem warto zwrócić uwagę, kto jest wielkim udziałowcem w tej branży na polskim rynku. Tak, nie pomyliliście się.
    Wśród firm wymienionych w ramach bojkotu konsumenckiego przeciwko Izraelowi znajduje się m.in. firma Mobilis, która należy „do największego przewoźnika autobusowego w Izraelu, firmy Egged Mobilis”.
    – Przede wszystkim firma ta obsługuje linie komunikacji miejskiej w Warszawie, Krakowie oraz Bartoszycach. Ponadto, do firmy należy 10 spółek PKS na terenie Mazowsza i Mazur – są to: PKS Ostrołęka, PKS Mrągowo, PKS Bartoszyce, PKS Ostróda, PKS Przasnysz, PKS Mława, PKS Ciechanów, PKS Mińsk Mazowiecki, PKS Płock i PKS Piotrków Trybunalski. Firma Mobilis wykonuje też przewozy okazjonalne i turystyczne – czytamy na wspieramrozwoj.pl, gdzie umieszczono zachętę do bojkotu konsumenckiego produktów i usług izraelskich firm.
    Jak myślicie, ile pieniędzy polskich podatników zostanie przekazane na rzecz firm kontrolowanych przez izraelski koncern?
    Źródło: nczas.com/wspieramrozwoj.pl
  • Re: Prezes "bawi się" w Singapurze. Autor: ~Dedalus [31.1.92.*]
    Nie za bardzo wiem dlaczego ma nas to interesować ? Mnie interesują aktualnie wyniki spółki za IVQ.
  • Re: Prezes "bawi się" w Singapurze. Autor: ~annby [37.47.90.*]
    A można się zapytać w jakim celu potrzebne są ci te wyniki?
  • Re: Prezes "bawi się" w Singapurze. Autor: ~Dedalus [77.252.44.*]
    Gdybyś miał akcje tej spółki to byś wiedział po mi te wyniki.
  • Re: Prezes "bawi się" w Singapurze. Autor: ~Car [31.0.65.*]
    Tylko jest jeden problem. Dobre wyniki nie spowodują wzrostu kursu a średnie spowodują spadek na 2 zł
  • Re: Prezes "bawi się" w Singapurze. Autor: ~Dedalus [31.1.92.*]
    Ja widzę, ze zachowanie małych spółek zmienia się. Podaż z funduszy wyczerpała się. Na razie ten wzrosty to odbicie, ale myśle, ze zamienia się w coś więcej. I dlatego nie spodziewam się dalszych spadkow i tutaj. Teraz sprzedają zniecierpliwieni i rozczarowani brakiem zakupu radia. Ale i ta podaż się kończy. Skup, mimo, ze wydaje się mały, będzie stabilizował kurs. Zarobieni na innych spółkach, będą powoli szukali innych, małych i mocni niedowartościowanych spółek. Tutaj już nie powtórzy się ani zakup Orlego Pióra ani odpis na należności Ruchu. Można liczyć, ze w końcu będzie tu 10mln czystego zysku. A to daje, przy obecnym kursie, prognozowany c/z na ten rok poniżej 3. To chyba dla świeżej gotówki tanio, prawda ?
[x]
PMPG 1,06% 1,92 2025-10-24 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.