• O ile się nie mylę Autor: ~Icchak [155.158.38.*]
    to jutro,14 lutego,kurs akcji ACP zanotuje maksymalną wartość i rozpoczniemy fazę spadkową.Na jak długo domniemany szczyt będzie stanowił opór tego nie wiem.Prawdopodobieństwo ustanowienia jutro szczytu jest,moim zdaniem,duże.Jednak podejmowanie jakichkolwiek działań w oparciu o moje przewidywania jest ryzykowne.Prawdopodobieństwo nie jest tym samym co pewność.Zakładam,że spadki potrwają od kilku tygodni do kilku miesięcy.
  • Re: O ile się nie mylę Autor: ~Drobny [37.109.33.*]
    Niewykonalne, szczyt będzie >70 , więc to nie jutro.
  • Re: O ile się nie mylę Autor: ~44 [94.254.221.*]
    Kurs najwyższy od 12 lat...(.?.)

Enter
  • Re: O ile się nie mylę Autor: ~Aa [89.64.40.*]
    Mylisz się w lipcu 2007 był 89 zł ,w 2016 cena wynosiła około 60 zł
  • Re: O ile się nie mylę Autor: ~Icchak [155.158.38.*]
    Tych,którzy nie chcą albo nie potrafią zrozumieć tego,co piszę i odpowiadają nie na temat informuję,że mówię o szczycie w tej fazie wzrostu,czyli o szczycie lokalnym,a nie o szczycie historycznym. Szczyt lokalny,o ile,oczywiście,wystąpi dzisiaj,może stanowić opór na wystarczająco długi czas i spowodować wystarczająco duży spadek kursu,żeby warto było wykorzystać go do sprzedaży akcji.Ponieważ jednak takie posunięcie wiąże się,jak zawsze na giełdzie,z ryzykiem,nie namawiam nikogo do takiego ruchu.Już jutro bowiem może się okazać,że źle prognozowałem,i kurs dynamicznie będzie dalej rósł.Nie wiem kiedy i na jakim poziomie będzie szczyt na który czekacie,bo pewnie każdy z Was mówiąc"szczyt" ma na myśli coś innego.Może być np.szczyt na kilka dni,tygodni,miesięcy,lat i szczyt na wieki wieków.Inne podejście będzie miał gracz,a inne inwestor.Nie mamy żadnej pewności,że kurs kiedykolwiek przebije szczyt z czerwca 2007 roku na poziomie 92 złotych,jak i tego,że nie wzrośnie np.do 500 zł za,powiedzmy,24 lata.Na koniec chciałem jeszcze powiedzieć,że poprzednie szczyty na wykresie,który uwzględnia wypłacone dywidendy,są już blisko,a niektóre zostały już przebite.Szczyt z 4 czerwca 2007 roku na wykresie uwzlędniającym wypłacone dywidendy wynosi 56,58 zł,a nie 92,00 zł.
  • Re: O ile się nie mylę Autor: ~Bruno [178.235.147.*]
    Salon komputerowy na Titanicu oblężony.
  • Re: O ile się nie mylę Autor: ~44 [94.254.248.*]
    To nie moje były słowa i to nie piosenka ludowa tylko Anslityk i Komentstor Rzeżniczek Jacek tak rzekł na www.stooq.pl co mnie zdziwiło i zaniepokoiło ...

Cóż, pełna talia kart i joker sztuk jeden na zamknięciu...

Enter
  • Re: O ile się nie mylę Autor: ~44 [94.254.248.*]
    Na temat kursu rzekł rzeczony Rzeżniczek Jacek około 14 i minut kilka
  • Re: O ile się nie mylę Autor: ~44 [77.89.126.*]
    Pełna talia i, jak widzę półtora Jacka Nicolsona na zamknięciu.

Gramy do końca, R2D2 ?

"Żądło" ?
[x]
ASSECOPOL -2,28% 205,40 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.