• Nabici w Idea Bank Autor: ~Niezadowolony_Klient [91.90.177.*]
    Miał ktoś złe doświadczenia związane z Idea Bank? Zapraszam na profil na fb poświęcony działaniom Idea Bank o nazwie Nabici w Idea Bank:

https://www.facebook.com/Nabici-w-Idea-Bank-408193673282085/?modal=admin_todo_tour

Będę wdzięczny za każdą opinię o skandalicznym traktowaniu klientów przez ten Bank. Sam miałem tam kredyt i wrogowi nie polecam tego banku..

Niestety jeśli nic nie będziemy z tym robić to takie traktowanie klientów będzie na porządku dziennym. 
  • Re: Nabici w Idea Bank Autor: ~Dalmatinac [85.14.68.*]
    ...Będę wdzięczny za każdą opinię o skandalicznym traktowaniu klientów przez ten Bank

a za pozytywną opinię i pozytywny wpis ???

PRZYPALANIE OGNIEM
    CHŁOSTA
    ŁAMANIE KOŁEM
    ZESŁANIE NA SYBIR
    DARCIE PASÓW SKÓRY....
  • Re: Nabici w Idea Bank Autor: ~der_letzte_Zeuge [5.172.255.*]
    Dnia 2019-01-31 o godz. 13:36 ~Niezadowolony_Klient napisał(a):
    > Miał ktoś złe doświadczenia związane z Idea Bank? Zapraszam na profil na fb poświęcony działaniom Idea Bank o nazwie Nabici w Idea Bank:
    >
    > https://www.facebook.com/Nabici-w-Idea-Bank-408193673282085/?modal=admin_todo_tour
    >
    > Będę wdzięczny za każdą opinię o skandalicznym traktowaniu klientów przez ten Bank. Sam miałem tam kredyt i wrogowi nie polecam tego banku..

Mam tylko dobre doswiadczenia z IB, jestem klientem od 8 lat.
    Bylem zapraszany do Lion's czestowano kawa, oferowano produkty ja obligacje, fundusze etc.
    Skorzystalem raz z lokaty strukturyzowanej i zarobilem.
    Porownajcie z korporacja gloszaca bajki z bliskiego wschodu, tam nikt wam nic nie da oprocz miejsca w niebie itp
    Taśmy Kaczyńskiego. Inwestycje Archidiecezji Warszawskiej w tle - Money.pl 

• Re: Nabici w Idea Bank Autor: ~xbank [83.24.151.*]
    To jaki jest bank zależy wyłącznie od właściciela banku. pl
[x]
IDEABANK -0,13% 1,59 2020-12-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.