• Chemos wstaje z kolan Autor: ~zdenek [79.184.252.*]
    To pewnie wróci do notowań ?
  • Re: Chemos wstaje z kolan Autor: ~kakado [5.172.236.*]
    on nigdy nie byl na dnie. od poczatku chodzilo o to by po taniosci objac emisje akcji.
  • Re: Chemos wstaje z kolan Autor: ~wisielec [89.64.53.*]
    Kakado - patrzac na to wszystko i analizujac co sie dzialo i dzieje na tej spolce
    to jestem w szoku i niestety wierze w slowa powiedziane przez ministrow Drzewieckiego i Sienkiewicza.
  • Re: Chemos wstaje z kolan Autor: ~kakado [5.172.233.*]
    nie slucham juz zadnych ministrow i premierow.(ursus. i zachwalanie przez chyba premiera.jaka to gazela biznesu. a tu masz buuuum) chemos tez byl gazela biznesu . masz racje cuda sie dzieja na tej spolce i nikt nie odpowiada za nic. a knf karze zawieszeniem kogo sie pytam. mazura czy mnie?
    czekalismy rok to i poczekamy jeszcze troche. czas na infa idzie. tylko czy raport finansowy opublikuja?
  • Re: Chemos wstaje z kolan Autor: ~wisielec [89.64.53.*]
    Kakado - Ci akurat ministrowie wedlug mnie trafnie oceniali sytuacje w tym kraju.
    No odwiesza Ci te akcje ale jaka masz pewnosc, ze Ci co obejma te miliony nowych akcji nie
    sprzedadza ich na przyklad po 30 groszy ???
    Jesli chodzi o mnie to przysiegam, ze nie zainwestuje juz wiecej na tej GPW ani grosza.
  • Re: Chemos wstaje z kolan Autor: ~kakado [5.172.235.*]
    pukną sie w glowy prezesi dopiero.jak sie zrobi taka tragedia jak w gdansku.
    gielda zrobila sie rajem dla oszustow,po co babcie na wnuczka robic jak tu inwestorow mozna kroic bez kary.
  • Re: Chemos wstaje z kolan Autor: ~kakado [5.172.235.*]
    i dlaczego musze ogladac na bankierze ciagle ta brzydka twarz i jeszcze mu dziekowac.
[x]
CHEMOS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.