• INFO!!! Autor: ~dominik [37.248.155.*]
    http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/32393846,gino-rossi-sa-6-2019-zawarcie-umowy-organizacyjnej-dotyczacej-wspolpracy-strategicznej
  • Re: INFO!!! Autor: ~dominik [37.248.155.*]
    ''określono zasady wsparcia płynności Spółki przez CCC, przy czym CCC warunkuje udzielenie wsparcia finansowego między innymi nabyciem akcji Spółki w wezwaniu,''
  • Re: INFO!!! Autor: ~Lok [94.75.70.*]
    No i co z tego wynika Dominik?
    Jeżeli umiesz czytać to wyciągaj wnioski. Ja nie będę komentował żeby nie być posądzanym o naganianie.
    Trudno mi wyciągnąć z tego inny wniosek niż ten że ccc nie odpuści gino skoro podpisali umowę strategiczną więc pewnie jutro lub w piątek kurs rudaj na północ. A tak naganiales
    Zastanawia mnie co Ty o tym myślisz? Od kiedy jesteś taki powsciagliwy?
    Wniosek jest tylko jeden, CCC owszem uratuje markę gino rossi ale akcjonariusze nie będą mieli z tego złamanego grosza.
  • Re: INFO!!! Autor: ~gracz [193.105.251.*]
    wiecie, mnie zastanawia w tym wszystkim tylko jedno. Po co wdajecie się w rozmowę z tym burakiem dominikiem ? nic więcej. reszta .. nikt z nas nie wie co siedzi w głowie miłka. Ja osobiście ufam, że podniesie GR bo to wytrawny gracz. Nie mam też wątpliwości, że niebawem zejdą z GPW . Czy będzie wezwanie nr 2 .. mam nadzieję, ze tak, ale zobaczymy
  • Re: INFO!!! Autor: ~Dr [112.134.78.*]
    Jak to co z tego wynika ?? Ni mniej mi więcej ccc przejmie gino i albo to zrobi poprzez wezwanie albo poprzez egzekucje majątku
[x]
GINOROSSI 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.