• mówi się Autor: ~syudent [89.64.37.*]
    że PiS w dużej mierze wygrało wybory m. in dzięki tzw. taśmom prawdy
    Pan L sam stwierdził, że taśmy sporo go kosztowały
    no więc komu ma PiS teraz dziękować ? no komu ?
  • Re: mówi się Autor: ~Ferdek [37.47.91.*]
    Student, tego samego zdania byłem, dlatego tutaj jak na taką spółkę wszedłem dość dużą kwotą, miałem prawie za 200 tys zł, dzisiaj mi pozostało niewiele jak 27 tys szt i będę się nadal wyprzedawał, prezes dla mnie jest skończony, recydywista w robieniu wałków i kłamie nie miej jak ten cały PiS. Mógł być bogaty, wystarczyło trzymać z władzą ale nie on będzie wojował z każdym. Dzisiaj dla pisu jest skończony, jeszcze jak pies łasi się do Morawieckiego ale to nic nie daje.
    Wiem jak wielkie i dobre zdanie macie o obecnej władzy i dlatego nie będę was przekonywał, bądźcie uważni.
    To że Niemcy ścieli prawie o połowę wzrost gospodarczy na ten rok, jedni wierzą w kryzys światowy, że już nadchodzi, inni w marcu ale powiem wam co ja przewiduję w drugiej połowie tego roku dla Polskiej gospodarki. PiSowi skończą się pieniądze, niestety będzie wielkie tąpnięcie. Jak ktoś wierzy w bajki, że zmniejszamy zadłużenie w walutach obcych na rzecz złotówek czyli, że kupujemy amerykański gaz czy samochody czy wszystko chińskie za złotówki, jemu już się nie pomoże. Jeszcze raz powtórzę, w drugiej połowie roku przyjdzie czas zapłaty !!! Winny oczywiście się znajdzie, jak zwykle Niemiec
  • Re: mówi się Autor: ~Dedalus [31.1.177.*]
    Prezes stał się wyjątkowo aktywny na Twitterze dzisiaj. Jeśli wybiorą braci zamiast niego, to się zacznie mścić. I nie będę mu się dziwił. W ogóle.
    A na razie ktoś ciagle dokłada po 3 zł i 3,01. To nie jest animator. Takie drobne zlecenia, to pewnie ktoś z forum. W końcu sporo tu zawiedzionych. Mam nadzieje, ze pożałują tych zleceń sprzedaży.
  • Re: mówi się Autor: ~BEN_BEN [78.8.113.*]
    niekoniecznie
    jezeli prezio czyta forum i chce pokazać ze nikt nic nie wie, chociaz marcin sie chwali ze juz wie, to sam bokuje kurs i wzrosty(a bardziej animator) zeby zachować pozory .

• Re: mówi się Autor: ~Car [37.248.163.*]
    Uwaga animal na 3 zl
  • Re: mówi się Autor: ~Dedalus [37.7.28.*]
    Chyba jednak wyżej dziś się ustawił. Skup tez już nie po 2,80 a 2,96.
  • Re: mówi się Autor: ~mb [89.64.17.*]
    „Taśmy Kaczyńskiego” mogą zablokować Agorze przejęcie Radia ZET" : link
    Byle do wiosny i prawdopodobnie poznamy, która polska spółka kupi radio ZET. Ważność oferty Jakubasa upłynęła 31 stycznia 2019. Agora z Sorosem w tle nie powinna być brana pod uwagę. Spółki z szansą na kupno to Fratria i PMPG. Uważam, że na dzień obecny większą szansę ma PMPG, gdyż pracownicy radia ZET, a także słuchacze nie będą tolerować Fratrii.
    Chłodzić szampana? :)

Jeszcze dzień albo dwa możemy się nakręcać. :) a potem odkręcać. Tylko co? Siebie czy butelki?
  • Re: mówi się Autor: ~Walduś_Kiepski [83.14.63.*]
    No powoli czas na decyzję. Raczej mają już większość danych. Przecież nie o to chodzi, aby sam wybór oferty prowadzić przez pół roku lub więcej. Mimo wszystko to nie jest aż tak wielka sprzedaż.

Nie liczyłem tego, ale ostatnio chyba w co drugim artykule w DoRzeczy który kliknąłem, załączali tweet z RadiaZet...
    Te wczorajsze publikacje GW mogą nam pomoc. Tam jest wyraźnie mowa o usłużnej roli Pekao. Gdyby teraz jeszcze dali kredyt braciom, to by grzali aferę miesiącami. A wiec Fratria odpada. Agorze nie dadzą, bo to byłoby, jak już wspominano na forum, duża starta wizerunkowa rzadu. Zostajemy wiec my i Jakubas.
    Ale się Pani zdradziła.
    Mój wpis dotyczył Pani mb. :)
    Dobrze wiedzieć, ze nie sami faceci tu siedzą i zrzędzą.
  • Re: mówi się Autor: ~Zorro [37.47.116.*]
    Ktoś jednak dźwiga
  • Re: mówi się Autor: ~Dedalus [77.252.44.*]
    Ale dziś zaraz ktoś odda animatorowi po 2,87. Ktoś się męczy podnosząc a później ktoś sypnie poniżej 3 zł. Przecież ta spółka i bez radia jest dużo więcej warta. Przypominam, że odpis na Ruch w wysokości 4mln w rzeczywistości będzie dużo mniejszy, bo Alior uratuje Ruch. A więc będzie odpis w IVQ 2018 a później dodatkowy zysk w jednym z tegorocznych raportów. A tu ciągle, że prezes "coś" znów oszukać. Sławek pisał, że prezes chce w końcu być właścicielem poważnej dużej firmy a nie firemki wycenianej na 30m.
    Ja też chciałbym być.
  • Re: mówi się Autor: ~Dedalus [94.254.168.*]
    Ale nie będziesz. A on, prędzej czy później, tak. Bez względu na to ile jeszcze marudnych wpisów na jego temat przeczytam.
    Car, już widać pierwsze zalazki odbicia na PLWS. Jak ruszy rynek, my też ruszymy.
    No chyba, że radio... Ale w to przecież nikt nie wierzy.
    Widzę, że we mnie nie wierzysz.
    Ale spokojna twoja rozczochrana. Jak zarobię majątek na tej perle, to świat stoi przede mną otworem.
    Postawie Ci wtedy piwo. W ogóle mogę Was z Carem i Sławkiem wziąć do spółki. Tylko nie bierzcie Ferdka ze sobą...
  • Re: mówi się Autor: ~Dedalus [46.76.220.*]
    Jak przejmą radio, to mogę Ci wysłać butelkę dobrego szampana a wtedy pijąc będziesz mógł podzielić się z nami swoimi planami zarobienia milionów. :) na piwo tez mógłbym wtedy podjechać. Dokądkolwiek. :)
  • Re: mówi się Autor: ~Car [37.248.165.*]
    Do Lini trendu na 3,4 zł a później zjazd do 2,6 zł i tak wokoło Macieju...
[x]
PMPG -2,33% 2,10 2025-09-23 16:39:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.