Student, tego samego zdania byłem, dlatego tutaj jak na taką spółkę wszedłem dość dużą kwotą, miałem prawie za 200 tys zł, dzisiaj mi pozostało niewiele jak 27 tys szt i będę się nadal wyprzedawał, prezes dla mnie jest skończony, recydywista w robieniu wałków i kłamie nie miej jak ten cały PiS. Mógł być bogaty, wystarczyło trzymać z władzą ale nie on będzie wojował z każdym. Dzisiaj dla pisu jest skończony, jeszcze jak pies łasi się do Morawieckiego ale to nic nie daje.
Wiem jak wielkie i dobre zdanie macie o obecnej władzy i dlatego nie będę was przekonywał, bądźcie uważni.
To że Niemcy ścieli prawie o połowę wzrost gospodarczy na ten rok, jedni wierzą w kryzys światowy, że już nadchodzi, inni w marcu ale powiem wam co ja przewiduję w drugiej połowie tego roku dla Polskiej gospodarki. PiSowi skończą się pieniądze, niestety będzie wielkie tąpnięcie. Jak ktoś wierzy w bajki, że zmniejszamy zadłużenie w walutach obcych na rzecz złotówek czyli, że kupujemy amerykański gaz czy samochody czy wszystko chińskie za złotówki, jemu już się nie pomoże. Jeszcze raz powtórzę, w drugiej połowie roku przyjdzie czas zapłaty !!! Winny oczywiście się znajdzie, jak zwykle Niemiec