Przeczytajcie uważnie komunikat : Emitent informuje, iż w przypadku braku spłaty nabytych wierzytelności do dnia 15 lutego 2019 roku CCC zastrzega sobie prawo egzekucji należnych wierzytelności z tytułu zabezpieczeń przeniesionych lub ustanowionych na rzecz CCC, co skutkować może przejęciem aktywów Gino Rossi (w tym znaku towarowego Gino Rossi, zapasów towarów, maszyn do produkcji).
Jeżeli CCC przejmie znak towarowy, zapasy i maszyny to zostaną mu jeszcze akcjonariusze posiadający akcje których będzie musiał spłacić po cenie godziwej , tak samo było na Polcoloricie gdzie zrobili wezwanie na 0,70 zł a ostatecznie zapłacili 5,80 zł. Ja moich akcji nie sprzedaje poniżej 1 zł.
Ha ha ha - człowieku czy ciebie bóg opuścił , jak w wyniku egzekucji za niespłacony kredyt ccc przejmie cały majątek gino to nie będzie musiała nic płacić akcjonariuszom , wtedy akcjonariusze zostaną z niczym czyli ze spółka bez majątku
Przeczytałem jeszcze raz i ze śmiechu nie wytrzymuje kolego 4one10 oświeć mnie jak wpadłeś na ten absuradalny pomysł ze jak ccc przejmie majątek w wyniku nie spłacenia kredytu to zostaną im jeszcze do spłaty akcjonariusze i to po cenie godziwej ?? Przecież to szczyt debilizmu - i taki człowiek zajmuje się giełda ?? Serio ??
Skończ podstawówkę którą przerwałeś bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem tekstu. Nie można akcjonariuszom zabrać ich akcji nawet jeżeli są warte zero.
Włącz myślenie - nikt nic nie będzie zabierał akcjonariusza - nadal będą mieli swoje akcje gino tylko ze gino nie będzie już miało znaku i fabryki a ccc tak :) . Żebyś zrozumiał to bardziej łopatologicznie - jak ccc przejmie majątek w postaci znaku i fabryki to nie będzie zainteresowane akcjami gino
Nikt nie zabierze akcji akcjonariuszom poprostu nie będą nic warte gdy spóła straci znak i zakład produkcyjny , ccc nie będzie potrzebowało naszych akcji gdy przejmie znak i zakład
Zamiast pisać takie głupoty możesz w końcu wyjaśnić jakim cudem wymyśliłeś ze jak ccc przejmie cały majątek gino na skutek nie spacenia kredytu to nadal będzie chciała a wg ciebie nawet musiało kupić akcje gino ?? Może geniuszu podasz podstawy prawne ?? A może chociaż wyjaśnisz swój ułomny tok myślenia ?