Spółka wyszła z kłopotów.... Same dobre informacje, a notowania????? Ktoś codziennie zbiera jak leci, do pewnego poziomu i na zamknięciu, jest tak, jakby spółka miała ogłosić bankructwo... Moje wnioski...
Albo kurs celowo szoruje po dnie, by ogłosić WEZWANIE albo..., Albo ktoś chce zebrać, ile się da, tanim kosztem, a potem kurs wzrośnie do poziomów, jakie powinna zajmować spółka, która, co najgorsze, ma już za sobą...
Nigdy tego badziewia, kupić łatwo ale sprzedać trudno, uciekłem z tego gniota szybko na stracie lekkiej, tu dystrybucja i nic innego, żadne tam zbieranie bo i po co
dzis na zamknieciu ktoś wywalił pkc 3800 szt,,, ciekawe czy to bylo celowe działanie by obnizyc kurs - czy moze po to by zniechecic inwestorow do tej spolki. Tez uwazam ze jest tu zbieranie i trzymanie kursu pod wezwanie..
Po co kom taka spółka..? Takie pytania może zadać tylko ktoś niedoinformowany.. Spółka wyszła z kłopotów.. Osiągnęła bardzo dobre wyniki , oraz zapowiedż dalszych.. Sprzedała spółkę CADM Automatic za 42,5 mln, którą nabyła za 10,2mln.. Czyli wykaże zysk z tej operacji 32,3 mln zł... A ile kosztowała , gdy nie miała kłopotów...? Ma gdzie rosnąć...!!!!
sprzedaż CADM to była jednorazowa transakcja a teraz nie ma w tej spółce za bardzo co sprzedawać a jakie będą wyniki to zobaczymy dopiero po raporcie, czy aż takie dobre to mam ?