Moja pierwsza inwestycja w akcje:) i taki spektakularny sukces.Tylko 10.000akcji i zarobek ponad 100%.Pytanie czy wejść jeszcze raz na tym poziomie?proszę o radę doświadczonych inwestorów.
Bardzo dziękuję za radę, wskakuje jeszcze raz:) w sumie to troszkę zarobiłem więc zysk zainwestuję.Widzę ,że tu kiedyś to nawet ponad 11zł było ale to chyba marzenie by dolecieć tak wysoko.
W obrocie bardzo mało akcji. Jeszcze dwa dobre infa jak ostatnio i może być nawet 10 zł. Ale trzeba cierpliwie czekać. Spekuły tutaj nie ma więc jest dobrze. A dziś już 4 raz obserwujemy blokadę górnych wideł. Z jednej strony to dobrze bo stopniowy systematyczny wzrost.
Wskoczyłem za radą kolegi,tylko coś ciężko kupić bo ciągle wyższe poziomy chyba nie na mój skromny portfel:( ale powoli ciułam na ile finanse mi pozwalają.
Ciekawe jak dzisiaj będzie. Czy ktoś zauważył że nikt z akcjonariuszy którzy muszą raportować swoją sprzedaż nie wychodzi z akcji. Nie ma żadnych raportów??? Czyżby czekali na wyższy kurs??? ;-)))
A gdzie ten minus??? Bo ja widzę że w 2h jest połowę obrotu z piątku. Z jakiej kuli wróżysz, bo znaczy że jesteś jednym z tych co nie kupili tego waloru ;-)) Ja czytałem juz tutaj wszystkie posty i tych zazdrośników było trochę ale tak jak napisałem wcześniej nie ma co słuchać tych co zbrzydzają bo to znaczy że tylko obserwują i szlag ich trafia jak ktoś zarabia!! hihihi Nawet jak będzie minus bo przecież kiedyś będzie to po wolumenie na tych ostatnich poziomach widać technicznie że to może być tylko korekta.... Pozdro dla wszystkich zarobionych :-)
Dnia 2019-01-28 o godz. 11:25 stalone napisał(a): > A gdzie ten minus??? > Bo ja widzę że w 2h jest połowę obrotu z piątku. > Z jakiej kuli wróżysz, bo znaczy że jesteś jednym z tych co nie kupili tego waloru ;-)) > Ja czytałem juz tutaj wszystkie posty i tych zazdrośników było trochę ale tak jak napisałem wcześniej nie ma co słuchać tych co > zbrzydzają bo to znaczy że tylko obserwują i szlag ich trafia jak ktoś zarabia!! hihihi > Nawet jak będzie minus bo przecież kiedyś będzie to po wolumenie na tych ostatnich poziomach widać technicznie że to może być tylko korekta.... Pozdro dla wszystkich zarobionych :-)
i co zarobiony znawco , pisałem że ubieranko trwa i tak się stało , zarobiony jesteś na pewno hehe , skrzynkę sobie podłóż żeby wieszak nie uwierał.
28.01.2019 pisałeś przy 2,05 że minus a skończył się plus. teraz piszesz jak jest korekta hehehe. Poczytaj posty jakie piszę a nie rzygaj bo zazdrośnik z ciebie i tyle. ;-) Było 300% do góry a teraz 25% w dół. To ubieranko było to oczywiste! Jak ktoś kupuje po 0,5 to jak sprzeda nawet za 1 to chyba dobrze??? Tak działa giełda!!! :-) Zarobiłem tyle już 2 razy że teraz mogę się bawić na tym papierze a tacy jak ty pewnie 18 latki wchodzą i patrzą jak inni zarabiają. Nie kupujesz to nie zazdrość i nie wiem po co tacy frustraci wchodzą na takie portale. Strata czasu lepiej weź się do roboty.
Dnia 2019-02-01 o godz. 15:38 stalone napisał(a): > 28.01.2019 pisałeś przy 2,05 że minus a skończył się plus. teraz piszesz jak jest korekta hehehe. Poczytaj posty jakie piszę a nie rzygaj bo zazdrośnik z ciebie i tyle. ;-) Było 300% do góry a teraz 25% w dół. To ubieranko było to oczywiste! Jak ktoś kupuje po 0,5 to jak sprzeda nawet za 1 to chyba dobrze??? Tak działa giełda!!! :-) > Zarobiłem tyle już 2 razy że teraz mogę się bawić na tym papierze a tacy jak ty pewnie 18 latki wchodzą i patrzą jak inni zarabiają. > Nie kupujesz to nie zazdrość i nie wiem po co tacy frustraci wchodzą na takie portale. Strata czasu lepiej weź się do roboty.
wisisz i kwiczysz , jak to na haku , i dobrze o tym wiesz , wyzywanko nic nie pomoże , typowy herbatnik giełdowy z ciebie.
Stalone cie nie wyzywa tylko wyraził opinie o tobie którą podzielam.
Nie kupujesz i nie zarabiasz tylko jesteś widzem. Nie ocenia się inwestorów jak samemu się nie inwestuje.
Logiczne ale jak widać nie dla wszystkich. Ja lubię fakty a nie bajki z Siedmiogrodu.
A fakty są takie że obróciło się około 700 000 akcji przy kursie między 0,50 a 2,09.
Jak ktoś nie widzi zarobku to znaczy że pisze przez dziurę z kaftana którym jest owinięty.
Czy będą wzrosty? Ja myślę że tak. Jakie? Nikt nie wie tego nawet na KGHMie :-)))
Czy będą spadki? możliwe jak ktoś chce stracić bo kupował drożej. To jest GPW!!!
ja zarabiam, stalone zarabia a widz patrzy i nic więcej. Tyle w tej materii.
Dnia 2019-02-01 o godz. 16:54 ~KROLL22 napisał(a): > Stalone cie nie wyzywa tylko wyraził opinie o tobie którą podzielam. > > Nie kupujesz i nie zarabiasz tylko jesteś widzem. Nie ocenia się inwestorów jak samemu się nie inwestuje. > > Logiczne ale jak widać nie dla wszystkich. Ja lubię fakty a nie bajki z Siedmiogrodu. > > A fakty są takie że obróciło się około 700 000 akcji przy kursie między 0,50 a 2,09. > > Jak ktoś nie widzi zarobku to znaczy że pisze przez dziurę z kaftana którym jest owinięty. > > Czy będą wzrosty? Ja myślę że tak. Jakie? Nikt nie wie tego nawet na KGHMie :-))) > > Czy będą spadki? możliwe jak ktoś chce stracić bo kupował drożej. To jest GPW!!! > > ja zarabiam, stalone zarabia a widz patrzy i nic więcej. Tyle w tej materii. > >
następny zarobiony , sami milionerzy, typowi janusze giełdy, zmień K na T i wszystko jasne, tyle w tej materii.
A co to tutaj się podziało??? Ja parę lat temu w TRR wsadziłem parę groszy i potem pchnąłem po coś koło 7 zeta. Potem długo długo nic i się nie interesowałem a teraz widzę że znowu na topie....... Ważny gość widzę że polecił że warta spółka do kupienia.
Czytałem posty z ostatnich dni i widzę że tutaj też nie brakuje dzieciaków co mają za dużo czasu albo totalnych
biednych frustratów. Ten "widz" co pisze slogany jak na miesięcznicach "GORSI - LEPSI" hehehe to taki typowy przykład na NIE.
Na NIE to znaczy: Nie kupuję a inni co kupują to dają się ubrać w papier. Panowie nie ma co z takim dzieciakiem
polemizować bo tacy jak on nie będą widzieli na żadnym walorze że można 300% zarobić, Nawet jak będzie 1000% to też będzie na NIE z jednej przyczyny, bo on nie kupuje i nie zarabia. Tak jak ktoś pisał: Frustrat, ekonomiczny impotent a pewnie i nie tylko taki hihihi, zazdrośnik, nie czytający żadnych technicznych analiz, historii waloru, NIC. A może to nie jednak dzieciak tylko jeden z tych co sprzedał przy 50gr. a potem płakał jak widział o się dzieje! Ja co prawda dużo nie zarobiłem na trr ale jednak zarobiłem. Mały wkład a razy 2 to będę zawsze doceniał. Parę tysi w parę dni jest bardzo ok. Wahałem się czy wyjść z playa na 10% stracie no i za długo się wahałem i nie kupiłem więcej TR ale nie płaczę że mogłem więcej zarobić. Więc Panowie zapraszam do merytorycznych dyskusji a takie KACZKI jak "widz" ignorować. POZDRO
Dnia 2019-02-02 o godz. 09:10 ~chcęzarobić napisał(a): > Czytałem posty z ostatnich dni i widzę że tutaj też nie brakuje dzieciaków co mają za dużo czasu albo totalnych > > biednych frustratów. Ten "widz" co pisze slogany jak na miesięcznicach "GORSI - LEPSI" hehehe to taki typowy przykład na NIE. > > Na NIE to znaczy: Nie kupuję a inni co kupują to dają się ubrać w papier. Panowie nie ma co z takim dzieciakiem > > polemizować bo tacy jak on nie będą widzieli na żadnym walorze że można 300% zarobić, Nawet jak będzie 1000% to też będzie na NIE z jednej przyczyny, bo on nie kupuje i nie zarabia. Tak jak ktoś pisał: Frustrat, ekonomiczny impotent a pewnie i nie tylko taki hihihi, zazdrośnik, nie czytający żadnych technicznych analiz, historii waloru, NIC. A może to nie jednak dzieciak tylko jeden z tych co sprzedał przy 50gr. a potem płakał jak widział o się dzieje! Ja co prawda dużo nie zarobiłem na trr ale jednak zarobiłem. Mały wkład a razy 2 to będę zawsze doceniał. Parę tysi w parę dni jest bardzo ok. Wahałem się czy wyjść z playa na 10% stracie no i za długo się wahałem i nie kupiłem więcej TR ale nie płaczę że mogłem więcej zarobić. Więc Panowie zapraszam do merytorycznych dyskusji a takie KACZKI jak "widz" ignorować. POZDRO no i co mądralo , tylko hihihi hahaha i piszesz o frustratach a sam jesteś zapewne wisielcem . Lepiej jeszcze długo nie będzie , była podbitka pod 2 złote i teraz zjazd , a takie cwaniaczki jak ty teraz leżą i kwiczą , jak pisałem przy 2 zł to było wyzywanie , ubliżanie, więc teraz riposta , tyle w temacie.
Dnia 2019-01-28 o godz. 17:37 ~chcęzarobić napisał(a): > A co to tutaj się podziało??? > Ja parę lat temu w TRR wsadziłem parę groszy i potem pchnąłem po coś koło 7 zeta. > Potem długo długo nic i się nie interesowałem a teraz widzę że znowu na topie....... > Ważny gość widzę że polecił że warta spółka do kupienia. >
mamy 1,3 zł , zarobiony jesteś na maxa , hahahahaha
Dnia 2019-02-04 o godz. 22:45 ~Chcęzarobić napisał(a): > Jakoś do końca sesji nie wytrzymał kolega z ripostą???!!! :-)))
zapewne nadal trzymasz i wisisz albo odbijesz piłeczkę twierdząc że sprzedałeś jak na chwilę odbiło , ale 2 zł to marzenie ściętej głowy , twojej głowy , a poleci jeszcze niżej , jak już pisałem zmierzamy do 1 zł i tak długa drzemka , słucham co masz teraz do powiedzenia ? , nadal taki optymizm wzrostowy , hehe.