Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,41 zł , zmiana od tamtej pory: -50,71%

Re: Zachęcam do zmiany

Dnia 2019-02-02 o godz. 09:10 ~chcęzarobić napisał(a):
> Czytałem posty z ostatnich dni i widzę że tutaj też nie brakuje dzieciaków co mają za dużo czasu albo totalnych
> > biednych frustratów. Ten "widz" co pisze slogany jak na miesięcznicach "GORSI - LEPSI" hehehe to taki typowy przykład na NIE.
> > Na NIE to znaczy: Nie kupuję a inni co kupują to dają się ubrać w papier. Panowie nie ma co z takim dzieciakiem
> > polemizować bo tacy jak on nie będą widzieli na żadnym walorze że można 300% zarobić, Nawet jak będzie 1000% to też będzie na NIE z jednej przyczyny, bo on nie kupuje i nie zarabia. Tak jak ktoś pisał: Frustrat, ekonomiczny impotent a pewnie i nie tylko taki hihihi, zazdrośnik, nie czytający żadnych technicznych analiz, historii waloru, NIC. A może to nie jednak dzieciak tylko jeden z tych co sprzedał przy 50gr. a potem płakał jak widział o się dzieje! Ja co prawda dużo nie zarobiłem na trr ale jednak zarobiłem. Mały wkład a razy 2 to będę zawsze doceniał. Parę tysi w parę dni jest bardzo ok. Wahałem się czy wyjść z playa na 10% stracie no i za długo się wahałem i nie kupiłem więcej TR ale nie płaczę że mogłem więcej zarobić. Więc Panowie zapraszam do merytorycznych dyskusji a takie KACZKI jak "widz" ignorować. POZDRO
no i co mądralo , tylko hihihi hahaha i piszesz o frustratach a sam jesteś zapewne wisielcem . Lepiej jeszcze długo nie będzie , była podbitka pod 2 złote i teraz zjazd , a takie cwaniaczki jak ty teraz leżą i kwiczą , jak pisałem przy 2 zł to było wyzywanie , ubliżanie, więc teraz riposta , tyle w temacie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TERMOREX -0,71% 0,69 2025-09-10 14:14:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.