Dnia 2019-02-02 o godz. 09:10 ~chcęzarobić napisał(a):
> Czytałem posty z ostatnich dni i widzę że tutaj też nie brakuje dzieciaków co mają za dużo czasu albo totalnych
> > biednych frustratów. Ten "widz" co pisze slogany jak na miesięcznicach "GORSI - LEPSI" hehehe to taki typowy przykład na NIE.
> > Na NIE to znaczy: Nie kupuję a inni co kupują to dają się ubrać w papier. Panowie nie ma co z takim dzieciakiem
> > polemizować bo tacy jak on nie będą widzieli na żadnym walorze że można 300% zarobić, Nawet jak będzie 1000% to też będzie na NIE z jednej przyczyny, bo on nie kupuje i nie zarabia. Tak jak ktoś pisał: Frustrat, ekonomiczny impotent a pewnie i nie tylko taki hihihi, zazdrośnik, nie czytający żadnych technicznych analiz, historii waloru, NIC. A może to nie jednak dzieciak tylko jeden z tych co sprzedał przy 50gr. a potem płakał jak widział o się dzieje! Ja co prawda dużo nie zarobiłem na trr ale jednak zarobiłem. Mały wkład a razy 2 to będę zawsze doceniał. Parę tysi w parę dni jest bardzo ok. Wahałem się czy wyjść z playa na 10% stracie no i za długo się wahałem i nie kupiłem więcej TR ale nie płaczę że mogłem więcej zarobić. Więc Panowie zapraszam do merytorycznych dyskusji a takie KACZKI jak "widz" ignorować. POZDRO
no i co mądralo , tylko hihihi hahaha i piszesz o frustratach a sam jesteś zapewne wisielcem . Lepiej jeszcze długo nie będzie , była podbitka pod 2 złote i teraz zjazd , a takie cwaniaczki jak ty teraz leżą i kwiczą , jak pisałem przy 2 zł to było wyzywanie , ubliżanie, więc teraz riposta , tyle w temacie.