Dnia 2019-01-23 o godz. 17:27 ~dominik napisał(a): > Nie wiemy. Nikt nie wie.
:-)) to jak ? sprzedaż w ciemno ? jakie są konsekwencje zapisu na sprzedaż ? ,,, czy będą brać po cenie nominalnej ( 1pln ) ??? jak to jest rozpatrywane ? pytania do kumatych , dziękuję , ktosiu .
człowieku po 55 gr na dziś i tyle w temacie, ja nie sprzedaje choć może się to dla mnie skończyć spektakularna klapą ale trudno średnia 75 więc ryzykuje czekając na cud - czytaj że nie zdejmią z gpw , oddłużą i zrobią drugie wezwanie w 2020 z wyższą ceną, choć mogą sobie zażyczyć spłaty długu i zostaje z niczym
Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś. Oddłużą ( czyli uzdrowią spółkę za własne pieniadze ) a poźniej ogłoszą wezwanie po wyższej cenie. CCC to nie Caritas.
Robson można być naiwnym ale to co ty napisałeś to naiwność do kwadratu - myślisz ze ccc oddłuży spółkę ale jak ?? Umorzy 70 baniek kredytu ?? A potem postawi ja na nogi by zrobić wezwanie i dać zarobić takim naiwniakom jak ty ?? Prędzej w totolotka wygrasz niż to się wydarzy - ccc albo przejmie po 55 groni albo nie zroluje im kredytu i przejmie majątek - tyle w temacie .
GR już w grudniu zgodnie z obietnicą zobowiązania powyżej 100 tys. pln obcina o 50 % - szantażują, że jak dostawca nie zgodzi się na dobrowolne oddanie poprzez korekty faktur sprzedaży -swoich należności to cała grupa CCC nie weźmie od niego towaru !!!. Owieczki dają się golić bez mydła ..... bo liczą na duuuuuuuuuuże obroty z Grupą. Takim to sposobem GR zejdą z zobowiązań, a i koszt produkcji będzie o wiele niższy bo materiały do produkcji mają za pół ceny , od razu poprawą się wyniki finansowe :)
Ccc zarządalo umorzenie 50 zobowiązań bo nie będzie płacić cudzych długów - to nie poprawi kosztów produkcji bo to długo z przed klilku miesięcy , towar ju dawno sprzedany .