• GR - jawny przekręt Autor: ~Julek [31.131.63.*]
    Notowania ciągłe, po obu stronach akcje do kupienia i do sprzedaży, mimo to prawie żadnych transakcji. Ustawiam sprzedaż raz na 52 gr raz na 53 i nic. Żadnych transakcji. o co kaman?? Ktoś mi to wyjaśni.
  • Re: GR - jawny przekręt Autor: ~Janusz [83.14.111.*]
    cholera mam to samo! To jakieś oszustwo!! Chciałem kupić 500 akcji po 0,52 i nie mogłem. Pójdę do kolegi i zapytam jak zgłosić to do KNF.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.233.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: GR - jawny przekręt Autor: ~Jaśko9 [188.147.98.*]
    Janusz, Julek
    Dajcie sobie spokój z giełda ...
    To co piszecie stwierdzą tylko to że nie macie o niej żadnego pojęcia
    To nie jest obraza A dobra rada więc się ne bulwersujcie
    Dzięki temu nie potracicie kasy ...
    Albo się ktoś zna na giełdzie ... I zarobi albo ktoś myśli że mu się poszczesci i się obudzi ...
    No ale złota zasada inwestowania żeby jeden mógł zarobić drugi musi ...
    Odpowiedzcie sobie na to pytanie sami ...
  • Re: GR - jawny przekręt Autor: ~Hary [195.136.40.*]
    a po PKC próbowaliście Januszu i Julku
  • Re: GR - jawny przekręt Autor: ~Julek [31.131.63.*]
    Po PKC pewnie zejdzie za 0,45. Patrzyłem po PCR i cena była po 0,45. A ja chcę sprzedać po 0,52 -0,53 - tak jak wisi to na giełdzie. sęk w tym Hary i inni znawcy giełdy którzy tutaj mnie skrytykowaliście, że przy tych cenach i przy notowaniach ciągłych prawie nie ma obrotu a widać jak co chwilę jest po kilka tyś kilo do sprzedania i kupienia w tych cenach. Więc dlaczego deal nie dochodzi do skutku???? skoro ktoś chce kupić i sprzedać??? Wyjaśnij mi to jeśli potrafisz i nie wstawiaj komentarza, żebym dał sobie spokój.
  • Re: GR - jawny przekręt Autor: ~AdrianD [89.74.46.*]
    A zauważyłeś może że GR już nie jest na ciągłych od 2.01.2019? Handel na tym walorze jest tylko o 11 i 15 przez 30 minut po cenie ustalonej na fixingu.
  • Re: GR - jawny przekręt Autor: ~Julek [31.131.63.*]
    Widzisz, nie zwróciłem na to uwagi, byłem przekonany że śmiga na ciągłym. Ale teraz sytuacja jest dla mnie jasna. Dzięki
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [155.133.22.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
GINOROSSI 1,48% 0,55 2019-07-08 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.